Rozkapryszona, próżna, uwielbiające tanie pochlebstwa. Nic nie czyta,nie ma konkretnych pasji i zainteresowań oprócz przegladania katalogu Avonu ukradkiem. Kupiła laptopa- nie potrafi go włączyć. Kupiła skórzany obrotowy fotel- położyła na niego pled , bo za gorąco. Nie potrafi motywować, chwalić, doceniać pracy podwładnych,, rozwiązywać konfliktów. Nie uznaje innego zdania (czyt.sprzeciwu), wszędzie obsadza swoją rodzinę. Uwielbia kwiaty ze starostwa, ploteczki z księgową i premie uznaniowe na koniec roku. Nawet kawe pije lepszą od nas , bo z filiżanki z Chodzieży(cena 24 zł). Jak twierdzi taka lepiej smakuje.Cześć i chwała takiej dyrektorce !
Kasia, Iza po co to obrażanie wsparcie było na innym poście, trzymajcie sie tematu, mnie zainteresował i chciałabym sie dowiedzieć jaki to jest szef super, bo sama takiego nigdy nie miałam
oczywiście teraz jestem już na innym etapie, nie dopuszczę do tego aby ktos niekompetentny mna kierował, ale chciałabym poznać cechy super szefa, nie ja jedna jestem pracownikiem socjalnym
Widocznie taki twój los,bo jak przez tak długi okres swojej pracy nie spotkałaś super szefa,aż nie chce mi się wierzyc,że na swojej drodze spotykałaś tylko okropnych szefów,może to w tobie coś jest.