czy Zespół może - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 7 z 9    [ Posty: 82 ]

Napisano: 24 lip 2015, 20:46

Przepraszam Pana, Juniorze...
Nie zdążyłam ubrać wieczorowej sukienki, ale za bardzo zmęczonaaa...
Zdążyłam wziąć prysznic, założyć zwykłego t- sherta i w zasadzie tyle. Wiem.Tak jakoś mało wieczorowo wypadłam.
Ale pozwoli Pan -że tylko na chwilę oprę o Pana głowę- postram się nie zasnąć. Obiecuję. Ale gdyby tak się stało. Po prostu proszę mnie mocniej przytrzymać..;)
Chcę odpocząć..tańczmy więc..Ja wybrałam ten kawałek;)

https://www.youtube.com/watch?v=hs8y3kneqrs
Emilka.

Napisano: 24 lip 2015, 21:22

t- shert hmm całkiem wieczorowo i nastrojowo:) do tego ten kawałek.... rewelacja. w sam raz by oprzeć głowę i odpocząc po cięzkim dniu. nawet jeśli taniec ten ma kołysać tylko rozbiegane mysli to jest cudowny:)
Ps. Nie widze powodów do wybaczenia.... brak winy..:)
junior

Napisano: 24 lip 2015, 21:34

do służby zdrowia:)

Droga służbo zdrowia.. znam doskonale realia służby zdrowia i jej pracy. chylę czoło bardzo nisko w pełni szacunku dla niej. Jestem na stanowisku że obecnosć służby zdrowia w grupach roboczych obligatoryjnie jest nienajlepszym pomysłem... ale cóż ktos to wymyslił i ktos musi respektowć... Myślę że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.... gdyby ustawodawca obarczył w wiekszej mierze ZOZ-y to tak samo walczyły by o to by wyglądało to jak najlepiej.. Rozumiem sytuacje małych ZOZ-ów nawał ludzi a brak wystarczającej luiczby ludzi do pracy.. wiec gdzie tu czas na dodatkowe zajęcia. roumiem to ale wypowiadam sie na temat swojego zespołu gdzie do pracy w zespole została oddelegowana osoba która została zatrudniona na cześć etetu tylko po to by wspierac zespół. podziekowania dla Dyrektora za taki pomysł. lecz osoba skutecznie sie miga.... przez póltorej gdzie spotkania grup roboczych organizuje 3 razy w miesiącu była tylko 2 razy!!! jak to nazwać? co z tym zrobić? napewno nie nazwałbym tego droga służbo zdrowia zgłebianiem wiedzy i praktyki w innym miejscu jak to forum. Pozdrawiam:) jestem z wami.
junior

Napisano: 24 lip 2015, 21:40

no to jeszcze przez małą chwilkę nic nie mówmy...Pozbieram myśli, uporządkuje je.
Dzisiaj podjęłam ważne decyzje życiowe. I wie pan co ? wydaje mi się że, byłam dzielna. Kurcze !no byłam dzielna.

ps. Lubię " Pearl Jam"-a kawałek Yellow jest mój...dostałam kiedyś taki list; można powiedzieć :(
Mam go na wyjątkowe okazje ...hmm. Dzisiaj wybrałam pewnego nieznajomego ...i niech on będzie tym nieznajomym.
Emilka.

Napisano: 24 lip 2015, 21:52

Zatem będę tak cichooo żeby słyszeć mysli... i wybierać dla pani Tylko te pozytywne a resztę zagłuszy moja cisza.. chyba że potrzebuje Pani tych mysli które wprowadzają w stan zadumy i rozmyśleń..
Ps. Słyszę te melodie i isłyszę ton słów czytającego List.. przytulić mocniej?
junior

Napisano: 24 lip 2015, 22:02

moja ręka ! opadła z Pana ramienia ..tak bezwiednie, że prawie jej nie czuję.
Jak dobrze ,że Pan jest. ..
I jak dobrze jest ..że się nie znamy -Ale niech tak będzie- bo tak jest właśnie doskonale ....hmmm
Emilka.

Napisano: 24 lip 2015, 22:14

Lu­bię , fan­tazje i fikcje.. marze­nia nierealis­tyczne, realia są zbyt dras­tyczne.. Lu­bię to życie roz­kołysane,te myśli po­mie­sza­ne.. Lu­bię uśmiech no­cy nies­po­koj­nej..Płaszcze chłodu na ciepłym ciele. Lu­bię to wszys­tko co tajemnicze,od­najdując cząstkę siebie[...]
ps. proszę wybaczyć widocznie nasze mysli zagłuszyły obiór swiata zewnetrznego.. juz trzymam mocno.
junior

Napisano: 24 lip 2015, 22:27

"nasze myśli zagłuszyły obiór swiata zewnetrznego..."
"Przeklęci niech będą ci, którzy nie tańczą i przeszkadzają tańczyć innym!" - cyt"Paulo Coelho, Czarownica z Portobello ;) łałł..;)
ps, U mnie leci następny kawałek "Pearl Jam"...jest żywiej i śmielej -Usiądźmy zatem..Patrzę na Pana,zagryzam usta...hmmm- a oczy mi śmieją, więc pytam "Jak minął Panu dzień.?
Emilka.

Napisano: 24 lip 2015, 22:46

zagryza Pani usta... hmm czegoś sie Pani boi?:) spokojnie proszę usiąść obok to tylko Ja... nic pani nie grozi chetnie zobacze bliżej usmiechniete oczy i opwiem o swym dniu.... nie bede sie spieszył... wieczór jest długi i ciepły. przyjemny.. Dzień nie różni sie niczym od innych... praca, praca chwila oddechu, sport, i forum:) nie pominę tańca który uwolnił emocje zamkniete przez pęd życia codziennego.
Ps. Domyslam się że u Pani dzień był o wiele bardziej interesujący... Proszę uwolnic zgryzione usta i mówić.. uśmiechniete oczy i ciepło słów jest niczym balsam dla duszy..:)
junior

Napisano: 24 lip 2015, 22:55

Wie pan co? mam słuchawki na uszach ;) i słucham ...leci chyba
https://www.youtube.com/watch?v=Mwx3RvDWvDM, tak mi się zdaję...;)
Zasypiam...powoli. Proszę odgarnąc mi tylko włosy ...tak jestem nauczona .Inaczej nie zasnę.;) Przepraszam.. ale padam.
Miło było Pana poznać...no chyba, że....zresztą nie wiem.;) niech pan do mnie mówi cały czas..
Emilka.

Strona 7 z 9    [ Posty: 82 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x