czy Zespół może - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 5 z 9    [ Posty: 82 ]

Napisano: 24 lip 2015, 0:34

„Taniec jest jak napad na bank liczy się każda sekunda” Dlatego proponowałbym nie patzrec na zegar...:) ale chylę czoło i życze spojonego odpoczynku i dobrej nocy..
Pozdrawiam
junior

Napisano: 24 lip 2015, 6:33

Wybiła 12.00 godzina- musiałam wybiec , ale coś zgubiłam na schodach;);)
no cóż..Pozostaje mieć przez to nadzieję, że to nie ostatni taniec.;)

ps. a o przemocy można by mówić i mówić...
Dobrego dnia życzę.
Emilka.

Napisano: 24 lip 2015, 7:47

no cóż.. Bal sie jeszcze nie skończył:) ale przepełniony nadzieją na to że to dopiero jego początek czekam na kolejny bijący blaskiem znak że jest Pani na nim:) bez wzgledu na to ilu adoratorów tego blasku będzie wokoł i tak go dostrzegę:)
ps. Ten taniec wciaga i uzależnia:)
junior

Napisano: 24 lip 2015, 8:01

ciiiichutkooo ;) pssst.
Emilka.

Napisano: 24 lip 2015, 8:07

,,To miłość zagląda Wam w oczy to miłość nie daje wam spać.......''
amor

Napisano: 24 lip 2015, 8:23

Moge byc ciiichutkoooo:) ale.. "...Wie Pani dlaczego trzeba słuchać serca? Bo nie uciszysz go Pani nig­dy. I na­wet gdy­by Pani uda­wała, że nie słyszy, o czym mówi, na­dal będzie biło w Pani pier­si i nie przes­ta­nie pow­tarzać te­go, co myśli o życiu i świecie. "
junior

Napisano: 24 lip 2015, 8:38

odezwę się późnym wieczorem..ok;)
Emilka.

Napisano: 24 lip 2015, 8:44

Skoro tak..?.:) bardzo proszę.:)
junior

Napisano: 24 lip 2015, 13:40

rozumiem ,że jak szpital zakładał NK informuje również szpital o zakończeniu procedury? nawet jak nie uczestniczył w procedurze?
maruolaa

Napisano: 24 lip 2015, 14:05

Oczywiście że tak. Nie rozumiem tylko dlaczego nie bierze udziału w procedurze jednostka która wszczyna procedurę... dla mnie to niedorzeczne i każda kontrola to podważy.. poza tym w sklad grup roboczych wchodzi przedstawiciel słóżby zdrowia. O ile ministerstwo w komentarzach do ustawy o p p w r. dopuszcza dobieranie grup roboczych w składzie adekwatnym do potzreb i sytuacji rodziny o tyle w tej sytuacji byłaby to instytucja którą zaprosiłbym jako pierwsza do grupy..
To tak jakby policja wszczeła kartę a nie uczestniczyła w posiedzeniu grupy roboczej..
junior

Strona 5 z 9    [ Posty: 82 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x