Mówiłem do Pani a Pani miała słuchawki na uszach;) ładnie to tak....? zatem kolorowych snów Pani życzę..
Ps. Cała przyjemnośc po mojej stronie... Świetnie Pani tańczy i..... lubię uśmiechniete oczy i zagryzione usta będę mówił cichutkooo żeby Pani nie obudzić.. Włosy na swoim miejscu już więc napewno Pani zasypia już:)
nie zgadzam się. ! :cry: :cry: :!:
ja czytam co pan do mnie mówi. Słyszę i czytam poprzez muzykę.
kurcze.! Dlaczego pana tu nie ma? dlaczego :)
Pan wie - że// :roll:
Wierzę:) prosze spac spokojnie nic Pani nie grozi... Jestem Tam:) proszę wierzyc, jestem...
Ps. że...?:) że chce się Pani Spać? wiem:) proszę pozwolic że zostanę tak na wszelki wypadek gdyby np. trzeba było znowu włosy przesunąc:)
O nie ....Nie.Rozmawiajmy. Nie ma mowy.
Ale w sytaucji, mnie Pan postawił ?
Nie wiem jak Panu to powiedzieć . Wstydzę się. ( Wszak czyta nas "Polska " czyli pana kraj;)
zapytam jednak : aleeeeee kiedyyyy w końcu to Pan ze mną zatańczyyyyyyyyyyyyyy???????????
Jest jeszcze opcja e-mail:) cały mój kraj nie musi wiedzieć kiedy tańczymy i w jakim tempie:)
Zaczekam aż.... w Pani głowie zagra nuta która powie..... ,,to jest ten taniec Pani Emilko... nic nie mów tylko Tańcz:)" póki co prosze Panią nie przerywać melodii która trwa...
zapraszam więc ;) Pana . Mówię poważnie ...jak nigdy dotąd.
mój adres: [email protected]- będzie mi bardzo miło gościć Pana wśród znajomych.
Do rana mam przeczytać " Przemoc z perspektywy kobiet osadzonych w areszcie " -proszę więc zaprzątać mi ten czas inaczej..Rozmowę rekrutacyjną i tak zaliczę. Wiem to.
czekam i nie przerywam melodii..wręcz przeciwnie..mam czas.
Emilka. Czyli ta Pana Emilka.;)