dodatek za nocki - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 12 lut 2013, 16:36

Adam to jest minimum. Wiem, że w niektórych regulaminach wynagradzania wysokość dodatku liczy się od podstawy zaszeregowania a nie od minimalnego wynagrodzenia. Pozdrawiam i dzięki za konkretne info. Pozdrawiam.
~Marcin

Napisano: 12 lut 2013, 23:58

Adam dzięki. Mówi się że wychowawcy KP mało zarabiają, a jednak jeszcze można obciąć...
~~end

Napisano: 13 lut 2013, 0:00

u mnie sie liczy od podstawy zasadniczej
~Ola

Napisano: 13 lut 2013, 12:13

jak jest w regulaminie że od zasadniczej, to ok ale jaśli nie ma albo jest że od najnizszej krakowej to liczy,my od najniższej. Często jest to bardzo zbliżone (niestety).
~Eda

Napisano: 13 lut 2013, 13:20

Jeśli można obciąć to się obetnie. Bez jadu Ci mówię żadnego - człowieku walcz, wywieraj presję, pisz pisma i żądaj odpowiedzi. Przychodź z prawnikiem, radcą prawnym i nagrywaj rozmowy. Bo te chłopki niedługo wszystkich wykończą, a jak się już wszyscy zwolnią to wsadzą tam swoich pociotów i wtedy dopiero podniosą pensje. Mają swoje własne państwo w państwie, jest ich tylko 8% ale są bardzo niebezpieczni. Obojętne jest im z kim będą przy korycie nawet z samym diabłem...Nie zależy im na Polsce ani nawet na stanowisku jako takim, byle tylko brać pieniądze. Są w stanie wszystko obiecać. W sondażach mają 4% bo wstyd się przyznać, że się na nich głosuje ale ZAWSZE wejdą do parlamentu i żadne afery ich stamtąd nie wymiotą.W samorządach jest ich jeszcze więcej. Nigdy nie docenią Twojej pracy ani nauczycieli w szkołach bo to nieuki i przygłupy - proste chłopy, którzy wiedzą najlepiej ze swoją chłopską mądrością...Miałeś chamie złoty róg...Oni go nie stracą, trzymają swój złoty róg z całych sił, nie oddadzą głupiemu Jaśkowi...
~Leon

Napisano: 13 lut 2013, 15:08

Leonie trzeba myśleć pragmatycznie. Polub koniczynkę to i Tobie może coś skapnie. ;)
A tak serio to czy naprawdę jest jakaś równica w jakiego koloru teczce (czarnej, czerwonej, zielonej czy niebieskiej) przywiozą jakiegoś pajaca?
~etatysta

Napisano: 13 lut 2013, 16:47

Pisze tylko o moim poletku ale wiem, że wszędzie jest ten sam szajs i różne kolory teczek.Znowu mam melancholijny nastrój bo zima wróciła i to pewnie stąd.
~Leon

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x