Adam to jest minimum. Wiem, że w niektórych regulaminach wynagradzania wysokość dodatku liczy się od podstawy zaszeregowania a nie od minimalnego wynagrodzenia. Pozdrawiam i dzięki za konkretne info. Pozdrawiam.
jak jest w regulaminie że od zasadniczej, to ok ale jaśli nie ma albo jest że od najnizszej krakowej to liczy,my od najniższej. Często jest to bardzo zbliżone (niestety).
Jeśli można obciąć to się obetnie. Bez jadu Ci mówię żadnego - człowieku walcz, wywieraj presję, pisz pisma i żądaj odpowiedzi. Przychodź z prawnikiem, radcą prawnym i nagrywaj rozmowy. Bo te chłopki niedługo wszystkich wykończą, a jak się już wszyscy zwolnią to wsadzą tam swoich pociotów i wtedy dopiero podniosą pensje. Mają swoje własne państwo w państwie, jest ich tylko 8% ale są bardzo niebezpieczni. Obojętne jest im z kim będą przy korycie nawet z samym diabłem...Nie zależy im na Polsce ani nawet na stanowisku jako takim, byle tylko brać pieniądze. Są w stanie wszystko obiecać. W sondażach mają 4% bo wstyd się przyznać, że się na nich głosuje ale ZAWSZE wejdą do parlamentu i żadne afery ich stamtąd nie wymiotą.W samorządach jest ich jeszcze więcej. Nigdy nie docenią Twojej pracy ani nauczycieli w szkołach bo to nieuki i przygłupy - proste chłopy, którzy wiedzą najlepiej ze swoją chłopską mądrością...Miałeś chamie złoty róg...Oni go nie stracą, trzymają swój złoty róg z całych sił, nie oddadzą głupiemu Jaśkowi...
Leonie trzeba myśleć pragmatycznie. Polub koniczynkę to i Tobie może coś skapnie.
A tak serio to czy naprawdę jest jakaś równica w jakiego koloru teczce (czarnej, czerwonej, zielonej czy niebieskiej) przywiozą jakiegoś pajaca?
Pisze tylko o moim poletku ale wiem, że wszędzie jest ten sam szajs i różne kolory teczek.Znowu mam melancholijny nastrój bo zima wróciła i to pewnie stąd.