dodatkowe środki z PFRON - Stare tematy

Strona 7 z 10    [ Posty: 100 ]

Napisano: 12 sie 2015, 11:03

Niestety, masz racje. Nie ma podstaw prawnych do przekazania kasy wtz-tom. Nie zwróciłem uwagi na ten zapis a on wyraźnie określa maksymalną kwotę. Nie wiem tylko po co to całe mataczenie. Czy w W-wie nie znają prawa??
Gość

Napisano: 13 sie 2015, 8:05

jest interpretacja na stronie ministerstwa pracy i polityki społecznej odnośnie wtz
ktos

Napisano: 13 sie 2015, 8:25

ktos pisze:jest interpretacja na stronie ministerstwa pracy i polityki społecznej odnośnie wtz
Czytałam i dalej nie widzę możliwości prawnej przekazania środków. Rada Powiatu może dać kwoty na wtz ale zgodnie z rozporządzeniem par. 5, ust 3 do kwoty nie wyższej niż 14.796 zł. I jak jest zaznaczone JEST TO KWOTA MAKSYMALNA. Zatem kolejne nic nie wnoszące pismo.
Gość

Napisano: 13 sie 2015, 15:15

Tylko co z tego wynika????
Japa

Napisano: 17 sie 2015, 11:10

Ciekawie też to wygląda jeśli ma się uczestników z innych powiatów. Jak zmusić inny powiat do dołożenia 10%? A jeśli nie zechcą to nie dać z PFRON-u na tych "obcych"? Powiat z własnych środków ma za mieszkańców z innego powiatu płacić? Może?
Meba

Napisano: 17 sie 2015, 14:10

Mam opinie prawnika: nie ma możliwości przekazania pieniędzy dla wtz-ów. Pokręcony bałagan i tylko tyle z tego wyszło. Pozdrawiam miło :)
Gość

Napisano: 17 sie 2015, 14:37

Witam! Czy możesz przesłać tą interpretację prawnika na mojego maila?
[email protected]
Z góry dziękuję, też mamy z tym zagwostkę.
MagdaP

Napisano: 17 sie 2015, 15:22

ja tez poproszę o interpretacje prawnika [email protected]. Z góry dziękuję
kasia79

Napisano: 18 sie 2015, 7:43

Witam
Również proszę o interpretacje prawnika [email protected] Dziekuję
ilona_p28

Strona 7 z 10    [ Posty: 100 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny