dofinansowania - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 28 paź 2009, 14:53

powiedzcie jak to jest u Was, czy z \"korkowego\" można dofinansowywać Policję? oni ciągle się zwracają z prośbą o dof. na benzynę. argumentują, że jeżdżą po naszym terenie, a przecież to ich zadanie a nie nasze. wójt chce mi jeszcze z i tak małego budżetu wyciągnąć na tą policję a ja nie wiem jak mu to wyperswadować. pomocy
~kaśka

Napisano: 28 paź 2009, 14:56

Kaśka poczytaj w Rekmomendacjach,w tych na 2009 rok było coś o Policji,a tych na 2010 jeszcz nie miałam czasu poczytac
~deny

Napisano: 28 paź 2009, 15:00

dzięki, ktoś jeszcze się wypowie?
a jak sprawa z klubami sportowymi? u nas są ludowe i prawie połowę budżetu mi to zżera (oczywiście na rozkaz wójta)
~kaśka

Napisano: 28 paź 2009, 16:25

wparcie policji i owszem, ale poprzez przekazanie środków na Fundusz Wsparcia Policji, który jest przy Komendzie Wojewódzkiej ze wskazaniem przeznaczenia i odbiorcy. Musi być zawarta umowa między urzędem o jednostką policji, a później policja musi sie z tej dotacji ,,wyspowiadać\'\' w sprawozdaniu. W swoim czasie pytałam prawników z PARPY o zdanie na temat wspierania policji w postaci dofinansowania na zakup środka lokomocji. Odpowiedzieli, że nie ma to bliskiego związku z naszymi zadaniami i taki wydatek nie będzie uzasadniony. Paliwo w/g mnie tym bardziej.
~inka

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x