ci zrobic kiedy po odejsciu od meza alkoholika on dalej cie przesladuje i robi wszystko by wymusic na tobie powrot ...chociaz wieze decyzja zapadla....
zgłosić na policję i załazyc sprawę karna alkoholik zawsze będzie alkoholikiem, chyba że życie chcesz zmarnowac a masz życie tylko jedne wspaniale sobie poradzisz sama, wyjedz daleko, żeby nigdy go nie oglądac - dorosłe dziecko alkoholika
alkoholi zawsze będzie alkoholikiem, to prawda, nawet z trzeźwym alkoholikiem nie da się normalnie żyć.te huśtawki nastrojów, nerwowość , wybuchowosć, nie da się z tym zyć.
a co to znaczy normalnie żyć? Huśtawki nastrojów, humory, ciągłe dąsy mają różni ludzie - nie tylko alkoholicy. Tutaj chodzi o to, czy mąż anny podjął terapię, stara się walczyć z naogiem, czy nic robi oprócz brania ją na litość.
moze zabrzmi to dla ciebie smiesznie ale pomoz mu i sobie sa rekolekcje dla uzaleznionych i ich rodzin to dziala wiem owoce sa wiekie moje zycie sie zmienilo
moze zabrzmi to dla ciebie smiesznie ale pomoz mu i sobie sa rekolekcje dla uzaleznionych i ich rodzin to dziala wiem owoce sa wiekie moje zycie sie zmienilo