bezradnosc... - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 14 paź 2009, 3:22

ci zrobic kiedy po odejsciu od meza alkoholika on dalej cie przesladuje i robi wszystko by wymusic na tobie powrot ...chociaz wieze decyzja zapadla....
~anna

Napisano: 14 paź 2009, 9:26

zgłosić na policję i załazyc sprawę karna alkoholik zawsze będzie alkoholikiem, chyba że życie chcesz zmarnowac a masz życie tylko jedne wspaniale sobie poradzisz sama, wyjedz daleko, żeby nigdy go nie oglądac - dorosłe dziecko alkoholika
~anna

Napisano: 14 paź 2009, 9:27

byłam w takiej sytuacji i udawałam, że znalazłam sobie kogoś innego, pomogło
~elżbieta

Napisano: 14 paź 2009, 9:42

bądź konsekwenta, nie zmieniaj zdania, nieulegaj obietnicom. Anka ma rację - masz jedno życie, przeżyj je godnie, tak - jak na to zasługujesz.
~ilona

Napisano: 15 paź 2009, 12:23

alkoholi zawsze będzie alkoholikiem, to prawda, nawet z trzeźwym alkoholikiem nie da się normalnie żyć.te huśtawki nastrojów, nerwowość , wybuchowosć, nie da się z tym zyć.
~ala

Napisano: 15 paź 2009, 15:34

a co to znaczy normalnie żyć? Huśtawki nastrojów, humory, ciągłe dąsy mają różni ludzie - nie tylko alkoholicy. Tutaj chodzi o to, czy mąż anny podjął terapię, stara się walczyć z naogiem, czy nic robi oprócz brania ją na litość.
~ilona

Napisano: 19 paź 2009, 12:48

idź na terapię dla współuzaleznionych
~Danka

Napisano: 24 paź 2009, 0:24

moze zabrzmi to dla ciebie smiesznie ale pomoz mu i sobie sa rekolekcje dla uzaleznionych i ich rodzin to dziala wiem owoce sa wiekie moje zycie sie zmienilo
~dora

Napisano: 24 paź 2009, 0:24

moze zabrzmi to dla ciebie smiesznie ale pomoz mu i sobie sa rekolekcje dla uzaleznionych i ich rodzin to dziala wiem owoce sa wiekie moje zycie sie zmienilo
~dora

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x