KTO MOŻE ZOSTAĆ CZŁONKIEM KOMISJI GKRPA? jakie uprawnienia są potrzebne? - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 21 paź 2009, 10:17

proszę o odpowiedź i z góry dziękuję.
~Katarzyna

Napisano: 21 paź 2009, 10:40

ten, kogo zechce powołać zarządzeniem wójt/burmistrz/prezydent. Logika nakazuje, aby w komisji były osoby merytoryczne, tj. takie, które na co dzień mają do czynienia z uzależnieniami lub na sercu im leży przeciwdziałanie szkodliwym zjawiskom społ. Warunkiem członkostwa musi być odbycie szkolenia (wymóg ustawowy).
~ktosik

Napisano: 21 paź 2009, 12:11

hmmm... a czy zwykły pracownik urzędu, oczywiście po szkoleniu, może być takim członkiem komisji? czy się nadaje??
~Katarzyna

Napisano: 21 paź 2009, 14:19

a czuje, że się nadaje?
~ktosik

Napisano: 21 paź 2009, 15:07

Czuje że się nadaje i czuje że chce też się rozwjać, ale chodzi mi tu konkretnie o wymagania, czy sa jakies określone ramy, w których trzeba się mieścić [wiedza, wykształcenie, obecne stanowisko pracy itd. ].
~Katarzyna

Napisano: 21 paź 2009, 15:21

ustawa mówi o tym,że ma to być osoba przeszkolona
~deny

Napisano: 22 paź 2009, 9:23

a to oznacza, że co nie jest prawem zabronione, to jest dozwolone:) Ja jestem cżłonkiem komisji i pracownikiem urzędu. Mam super szefa, który pozwala mi się rozwijać, być kreatywną, dzięki czemu spełniam się zawodowo, mam na koncie sukcesy i ogromną satysfakcję z tego, co robię. Ale jest to sprawa indywidualna. Jeżeli się zdecydujesz, życzę Ci, aby w Twoim przypadku było tak samo.
~ktosik

Napisano: 22 paź 2009, 12:15

jak ksiądz może być członkiem komisji to i pracownik urzedu jak najbardziej:)
~deny

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x