Ahahahahaha:) wybacz Pytającvy moja reakcje... żenada. a niech mi ten pan policjant albo jak widac wyrwany z rzeczywistości kontrolujący pokaże art. mówiący o tym jak ma wygladać wzór porozumienia?? może to jakis załącznik do rozporzadzenia hehehhehe

Komenda głupia że się nie odwołuje od takich bzdurnych wytycznych pokontrolnych. zagzrebią się w papierach i tyle.. nie łam sie pytający.. sami kręca na siebie bata:) a druga sprawa to w imie czego kontrola z komendy wojewódzkiej wnika w dokumentacje którą przygotowuje niezależna od nich jednostka typu BURMISTRZ..

sa niewłaściwi rzeczowo do tego typu działań:) ale ok ok.. jak Komenda sobie zyczy to nawet i na głowę niech im wejdą.. Miałem podobną sytuacje i poszedłem na bitwe z samym komendantem...

wygrałem z niewiedza i brakiem oczytania w podstawowych aktach prawnych. taka jest rzeczywistośc niestety. Zespół Interdyscyplinarny nie podlega ocenie jakiemukolwiek komendantowi.... a to że tworzą sobie jakies wewnetrzne wytyczne do realizacji Kart bardzop prosze niech robia to w taki sposób by nie kolidowało to z innymi przepisami. wytrwałości i pewności siebie życze Pytający.. odsyłąj im te głupoty z odnotacją braku poparcia prawnego..... nie daj sie wkręcić w ich braki. Ty nie odpowiadasz za ich kontrole tylko ma ci sie zgadzać jak przyjedzie Twój inspektor wojewódzki... a komenda nich sie martwi o siebie.. pfff.