forum frustratorum - HYdE PaRK

Strona 1 z 3    [ Posty: 28 ]

Napisano: 12 gru 2013, 22:43

tak się powinno to forum nazywać
~chaos....

Napisano: 12 gru 2013, 22:59

Coś w tym jest:)
~Adam

Napisano: 13 gru 2013, 9:27

dzięki takim frustratom jak ty Adamie, ty Betonowy i inne sfrustrowane trole to forum wygląda kiepsko i czyta się kiepsko
~klos

Napisano: 13 gru 2013, 10:35

jak ktoś ma inne zdanie to frustrat? Prymitywna teoria!!!
~ja

Napisano: 13 gru 2013, 10:57

Gdyby nie my to to nabożno-pisiowe kółko wzajemnej adoracji dawno zde.c.hło by z braku emocji. Tak macie wroga, którego możecie nienawidzić, zwyzywać, któremu możecie naubliżać. Ma to też dobre strony pod względem higieny. Zapluty ekran komputera musicie potem przetrzeć ,tak więc macie czysto na stanowisku pracy.
~betonowy

Napisano: 13 gru 2013, 11:08

Jak to mawiają - nic tak nie ożywia serialu jak trup.
~betonowy

Napisano: 13 gru 2013, 12:18

mylisz się, my ciebie akceptujemy, wybaczamy ci i modlimy się za ciebie, ale nie oznacza to że mamy ciągle nadstawiać drugi policzek i oblizywać się jak nam plują w twarz.
Czasy bitej potulnej owcy już się skończyły, teraz są czasy drapieżnej owcy jeśli wiesz co to oznacza
~bzdury

Napisano: 13 gru 2013, 12:28

Jako wzorowy chrześcijanin powinieneś na wstępie dać sobie gębę obić - jeżeli tego nie zrobisz to już wzorowym nie jesteś, bo nie akceptujesz zasad, które rzekomo wyznajesz.
~betonowy

Napisano: 13 gru 2013, 13:10

pewnych zwrotów zawartych w nowym testamencie nie bierze się dosłownie bo wg. tego co ty mówisz to np. jeśli grzeszę okiem to mam je sobie wyłupać?, albo jak ty robisz sobie dobrze raczką to masz ją sobie uciąć? ha ha ha to wszyscy bylibyśmy albo martwi albo okaleczeni
~bzdury

Napisano: 13 gru 2013, 13:14

jak ktoś nazwie mnie p o j e b a n y m katolem to przyjmę to na klatę, ale nie spuszczę łba i nie schowam się ani nie odpowiem mu bluzgiem tylko zapytam prosto w oczy co ma do mnie itd, itp
~bzdury

Strona 1 z 3    [ Posty: 28 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem