to nie ja obiecywałam list i odpowiedź a TY DZIBAR - WIĘC WEŹ SIĘ DO ROBOTY - NO CHYBA ŻE\" WOLNOŚĆ TOMKU W SWOIM DOMKU\" - CZYLI NIC NIE NAPISAŁAŚ I JESTEŚ DZIBARKĄ KŁAMCZUSZKĄ JAK TWÓJ GURU JARUSZEK KŁAMCZUSZEK
Mieszkam w tym samym mieście co mieszkałam, zmieniłam dzielnicę ( a właściwie zmuszono mnie, dzisiaj na Radzie Programowej dowiedziałam się, że nie tylko mnie -ot takie lokalne przepychanki ( przypadkiem:) - ale damy radę, nie ma co się rozczulać, trzeba robić swoje i przede wszystkim nie bać się, prawda sama się obroni, a obłudnikom maski z twarzy spadną )
~~oko nie twój interes i nie twoja sprawa bo nie tobie odpowiadałam, ja nie muszę masek zrzucać jestem sobą i jak jestem zdrowa to pracuje i działam ( bardzo rzetelnie), jak jestem chora to ( nie pracuję ale działam i robię wszystko aby wyzdrowieć - tak więc ), a ty sobie urabiaj ideologię z pewnością twoje intencje są tak widoczne, ze nie potrzeba słów
jak piszesz tutaj to piszesz do wszystkich, kto chce reaguje, jak nie chcesz żeby ktokolwiek interesował się tym co piszesz to nie pisz na swój temat i o swoich problemach,jakie ty m,masz intencje wypisując tutaj swoje prywatne problemy?