Wiedz że akurat ja nie życzę jej źle. Bo niby co by mi to dało? Besztam jedynie jej polityczną propagandę myśli prawicowej:P
Najgłośniejsze krowy dają najmniej mleka.
Zdzisława tam wtedy na tym zebraniu i na forum zbierała bardzo pochlebne opinie. Dziś tego nie ma. Jestem ciekawy dlaczego. Była jakąś tam działaczką, aktywistką a skończyła jak skończyła. Sprawa sie ciągnie jak smród po gaciach. Wygląda na to że wszyscy jakby o niej zapomnieli. Podobnie musi się czuć Andrzej teraz. Admin znaczy.
He he ) jak się Dzidka zdemaskuje, to nie tak będziesz gadał. Poczekam, poczytam.. Pobawię się setnie. Pozdrawiam Dzidkę niezmiennie. Choć wiem, że oberwie mi się tak samo jak innym za wtrącanie w nie swoje sprawy, i że nie potrzebuje adwokata, i że \"mów za siebie\" itp. A ja wcale się tym nie przejmę, bo całkiem serio lubię Dzidkę )
Kolejny raz się mnie straszy. Jutro złożę wniosek do odpowiednich organów. Artykuł 190 KK. Mam na to czas i determinację. Już skopiowałem konkretne strony i posty. Odpowiednie organy skontaktują się z administracją portalu i dostawcą sieci w celu ustalenia danych osobowych dręczycieli. Sprawa podejdzie również pod stalking. Póki co żegnam.