Gdzie jest Dzidka? - HYdE PaRK

Strona 9 z 12    [ Posty: 115 ]

Napisano: 08 lis 2012, 0:06

a gdzie Empatia?
~spinka

Napisano: 08 lis 2012, 0:13

Wiedz że akurat ja nie życzę jej źle. Bo niby co by mi to dało? Besztam jedynie jej polityczną propagandę myśli prawicowej:P
Najgłośniejsze krowy dają najmniej mleka.

Zdzisława tam wtedy na tym zebraniu i na forum zbierała bardzo pochlebne opinie. Dziś tego nie ma. Jestem ciekawy dlaczego. Była jakąś tam działaczką, aktywistką a skończyła jak skończyła. Sprawa sie ciągnie jak smród po gaciach. Wygląda na to że wszyscy jakby o niej zapomnieli. Podobnie musi się czuć Andrzej teraz. Admin znaczy.

Dzibar możesz się już zdemaskować;)
~Adam

Napisano: 08 lis 2012, 0:24

He he :)) jak się Dzidka zdemaskuje, to nie tak będziesz gadał. Poczekam, poczytam.. Pobawię się setnie. Pozdrawiam Dzidkę niezmiennie. Choć wiem, że oberwie mi się tak samo jak innym za wtrącanie w nie swoje sprawy, i że nie potrzebuje adwokata, i że \"mów za siebie\" itp. A ja wcale się tym nie przejmę, bo całkiem serio lubię Dzidkę :))
~spinka

Napisano: 08 lis 2012, 1:03

to się w końcu zdemaskuj
~do spinki

Napisano: 08 lis 2012, 11:32

a dlaczego spinka straszy dzibar???
~oko

Napisano: 08 lis 2012, 14:45

Ona stała się takim negatywnym celebrytą tego forum. Coś jak pani Siwiec.
~Adam

Napisano: 08 lis 2012, 14:47

bój się adam och bój!
~ela

Napisano: 08 lis 2012, 15:30

Kolejny raz się mnie straszy. Jutro złożę wniosek do odpowiednich organów. Artykuł 190 KK. Mam na to czas i determinację. Już skopiowałem konkretne strony i posty. Odpowiednie organy skontaktują się z administracją portalu i dostawcą sieci w celu ustalenia danych osobowych dręczycieli. Sprawa podejdzie również pod stalking. Póki co żegnam.
~Adam

Napisano: 08 lis 2012, 16:12

:)) już się boję ach boję się i w związku z tym też cię zgłoszę
~ela

Napisano: 09 lis 2012, 12:47

BRAWO Adam!!!
~olga

Strona 9 z 12    [ Posty: 115 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem