do spinki -
dzibar natomiast nie akceptuje innego pkt widzenia, nie szanuje np. pracowników soc., władzy itp
masz prawo do swojej opinii, tak jak inni do swoich więc nie obrażaj tych u których dzibar wzbudza litość czy gniew lup przeświadczenie o potrzebie leczenia, kto się wystawia na opinię publiczną musi się liczyć z różnymi zdaniami i osądami i co w tym dziwnego?
Dlaczego Dzidka ma nie mieć prawa do nieakceptowania czyichś opinii, skoro sobie dajesz takie prawo (nieakceptując jej opinii). Czy jesteś lepszy od niej? I jakie stosujesz kryteria oceny?
Jeżeli ktokolwiek chce zniszczyć dzibar to winien zastosować pułapkę na trolla - olewanie, lekceważenie i brak reakcji. Wtedy zdechnie chociaż to też nie jest pewne bo jak pewnie nie raz widzieliście ona gada sama ze sobą.
Póki co stanowi dla wielu zabawkę i czasoumilacz. Nudzisz się w pracy/domu? Chcesz rozładować stres? Wejdź na to forum i zbesztaj dzibar. Albo pogadaj z nią jeśli zgadzasz się z jej poglądami. Mnie nie boli to że pisze o walce z pracodawcą. To akurat może być pożyteczne. Egoistyczne (nie znamy relacji drugiej strony sporu dokładnie) ale pożyteczne. Bolą mnie natomiast te linki. A konkretnie to że ta biedaczka nie potrafi myśleć samodzielnie. To tak jakby nalewać sobie wody niewiadomego pochodzenia, nie interesować się jej składem i jeszcze częstować ją innych.
Nie można łykać wszystkiego bez zastanowienia i w nieograniczonych ilościach. To może wywołać wymioty:P
Zapytałem niedawno dzibar na kogo zagłosuje w kolejnych wyborach. Prosiłem ją też o uzasadnienie i o to jak ONA widzi przyszłość Polski (co jest złe, co zmienić, poprawić, zlikwidować). Nie umiała odpowiedzieć. Jest więc trollem a nie osobą zdolną do dyskusji, mającą argumenty i własne niezależne od artykułów w sieci wnioski.
Wiem że to czyta i dlatego o tym piszę.
Ona tu jest cały czas. Zdzisława B.
Pozwoliłem sobie zerknąć na stare stronki z jej fotką. Napis na jednej z nich głosi \"jedna z nas potrzebuje wsparcia\". Wygłosiła też jakiś referat wtedy. Pytanie czy uzyskała jakieś wparcie (oprócz emocjonalnego)? Twarz nawet sympatyczna. Trudno uwierzyć że to ktoś kto dziś zawala portal linkami politycznymi.
Zmieniła się.