Adam, a ty wiesz na czym polega stalking? Bo wygląda na to, że mylisz pojęcia. Naczytałeś się czegoś, aleś tego nie zrozumiał. Jak przeczytasz jeszcze raz, a potem zobaczysz od początku wpisy na tym wątku to zobaczysz, kto tu kogo straszy i kto ma prawo do wyciągania konsekwencji. Trzymaj się ode mnie z daleka.
Do \"obrońców\" Adama.
Zwróćcie uwagę, że napisałam do niego WYRAŹNY komunikat - zrozumiałym, prostym i jednoznacznym językiem. Ten komunikat brzmiał: nie życzę sobie tu na tym wątku wpisów Adama. On jednak wyraźnie szuka zaczepki, więc sam jest sobie winien. Wystarczy, by przeskakiwał ten wątek. Skoro nie potrafi się powstrzymać, ja mam prawo do obrony przed jego uporczywymi atakami. TAK - ATAKAMI. Mam prawo do spokojnego prowadzenia rozmowy z kim chcę, bez przeszkadzających zaśmiecających post wpisów. Tan wątek ma wyraźny tytuł \"Gdzie jest Dzidka?\". Taki był jego cel i nadal nie życzę sobie zamulania tematu głównego.
spinka zakłada wątek a potem wybiera ludzi którzy mogą się wypowiadać. Dobrze widziane są tylko jedynie słuszne w jej mniemaniu wypowiedzi. Innego zdania mieć nie wolno.
Dziękuję ~~spinka za Twoją empatie, dziękuję zwyczajnie po ludzku za troskę i czas mi poświęcony, sprawy u mnie potoczyły się tak nagle, że nie miałam czasu i prawdę mówiąc odzwyczaiłam się od tego, że ktokolwiek mógłby zwrócić na to uwagę czy jestem czy też nie na Forum, dopiero telefon od Andrzeja uświadomił mi, że jednak kulturalny człowiek zawsze zaczyna od siebie bez względu na to jak jest postrzegany to kindersztuba obowiązuje. Dziękuję Wan za to przypomnienie; wszak prawdziwych przyjaciół poznaje się..... po czynach:)
i zaczęło się bebelanie dzibarowate a kysz akyswz zmoro przeszłosci !!!
a jak tam list otwatry i odpowiedź - miał być 4 lipca a już listopad mamy i g.ó.w.n.o - tak twoja odpowiedzialnośc za słowo jest pisuarotubo!!!!!!!!!!!!!!!!