Gdzie jest Dzidka? - HYdE PaRK

Strona 7 z 12    [ Posty: 115 ]

Napisano: 07 lis 2012, 14:55

Musi mieć kasiorę skoro zmieniła miejsce zamieszkania. Nie taka z niej ofiara.
~Adam

Napisano: 07 lis 2012, 19:05

Jednym słowem dzidka wróci i znowu będzie uprawiać na tym forum jedynie słuszną politykę :-((( Widocznie komuś bardzo się to podoba :-)
~olga

Napisano: 07 lis 2012, 19:13

Układ?
~Adam

Napisano: 07 lis 2012, 20:28

do powyższych
CZY INACZEJ SIĘ ZACHOWUJECIE ??? CZYM SIĘ RÓŻNICIE ?
~\"aby było na moje\"

Napisano: 07 lis 2012, 21:11

tym że nie musi być na twoje i nie wypisujemy tu prywatnych smutków, nie uzurpujemy sobie monopolu na prawdę i specjalizacji we wszystkim poczynając od biblii...
~ja

Napisano: 07 lis 2012, 21:26

Skoro Dzidka chce o tym pisać, dlaczego nie ma prawa? Nie ma problemu z omijaniem jej wpisów, bo pojawia się tylko na HP. Jaki masz z nią problem? Że ma inne poglądy i nie daje się przekonać - też tak masz, jak sądzę..
~spinka

Napisano: 07 lis 2012, 21:33

~spinka nie spinaj się tak weź i się rozepnij - więcej luzu i oddychać, oddychać, oddychać i do skutku - po 12 godzinach przechodzi jak ręką odjął
~inny ja

Napisano: 07 lis 2012, 21:38

daj spokój, to tylko Nick, nie musisz się wysilać na złośliwości, nic mi nie jest
~spinka

Napisano: 07 lis 2012, 21:48

pytanie była czym się różnimy, ~ja napisał/a
o co ci więc chodzi spinka?
jak dzibar będzie wypisywać na własnym blogu lub w pamiętniku to nie będzie reakcji tutaj
ja problemu z dzibar nie mam - to ona ma same problemy,

`
~oko

Napisano: 07 lis 2012, 22:00

O co mi chodzi.. Chodzi mi o zdolność do akceptacji odmiennego punktu widzenia (tu akurat Dzidki), o szacunek dla drugiej osoby (dla Dzidki bez względu na jej nieugięte trzymanie się własnych poglądów), o moją niezgodę na brak szacunku ze strony takiego np. Adama, który obraża i wyśmiewa (dlatego nie życzę sobie tutaj jego wpisów).
Lubię rozmowę o rzeczach istotnych. Dzidka często porusza tematy istotne (świadczą o tym choćby bardzo emocjonalne reakcje na jej wpisy). Przypominam też - mam inne poglądy niż Dzidka, ale ją akurat szanuję i na swój sposób wzbudza moją sympatię. Co w tym dziwnego?
~spinka

Strona 7 z 12    [ Posty: 115 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem