Głosuję na SLD - HYdE PaRK

Strona 6 z 7    [ Posty: 68 ]

Napisano: 17 lut 2011, 23:58

Dobrze, że nie komunista!
Może być Dureń ;)
~alien2

Napisano: 18 lut 2011, 10:23

dzięki ;)
~alien

Napisano: 23 lut 2011, 12:57

jesteś Pelagio?
~gdzie...

Napisano: 25 lut 2011, 0:21

Pelagia zasnęła na puchu kłamstwa.
Puchu nienawiści do tego co nie lewicowe.
~Agrest

Napisano: 25 lut 2011, 9:47

piękny język \"miłości\" PIS
~??

Napisano: 25 lut 2011, 10:09

A jakaż to z SLD lewica? Ta polska lewica była zmuszona do bardzo liberalnych rozwiązań - cięcia wydatków socjalnych (ogromne w tamtym czasie), zmiany w podatkach i przepisach, które musiały rozgrzać gospodarkę. Zastali ogromną dziurę budżetową przez kogo zostawioną? - przez miłościwych cudaków. Sld uchroniło już raz nas od zagłady, a w podzięce zorganizowano festiwal komisji śledczych i trzepania piany. Teraz też bedzię musiał nam tyłki uratować - aktualni nieudacznicy tego nie zrobią bo nie mają o gospodarce zielonego pojęcia - na niczym oprócz polityki i oczerniania się nie znają. Wzrost gospodarczy i spadek bezrobocia za czasów rządów nieudaczników był dziełem SLD. Procesy w gospodarce są długofalowe, a nieudacznicy tylko spili śmietankę po działaniach SLD. Ale teraz kończy się para i niebawem juz nikt nikogo nie będzie w stanie oszukać
~Pelagia

Napisano: 25 lut 2011, 10:21

Kto tu mówi o nienawiści? Wytykanie nieuctwa, bicia piany, niezaradności i nieudcznictwa nie jest nienawiścią. Ludziom trzeba jasno i wyraźnie pokazać żenujący poziom naszych obecnych politykierów. Trzeba naświetlać ich nieudolność i brak pomysłu na to co dalej - po dorwaniu się do koryta.

To nie jest nienawiść - to jest żenada.
~Pelagia

Napisano: 25 lut 2011, 23:58

Jeśli o mnie chodzi, to ośmieliłem się
cytować powyżej, to do czego linki poniżej.

Innych mgła snem otuliła i złożyła na puchu kłamstwa...

Anhelli - Przemysław Gintrowski
https://www.youtube.com/watch?v=IieO0W29bE4
https://pl.wikipedia.org/wiki/Anhelli
~Agrest

Napisano: 27 lut 2011, 8:45

~złapane w sieci...

Napisano: 27 lut 2011, 15:13

O p.i.e.r.d.o.l.o.z.a

Wam to specjalną ochronę państwo powinno dawać - żeby żaden agent, esbek, prowokator czy żyd wam do kawy proszku na srac.zk.ę nie dosypał.

Normalnie całe oddziały wyszkolonego oszołomstwa - popatrzcie co czynicie i się zastanówcie jak wielką szkodę wyrządzacie społeczeństwu siejąc nienawiść swoją propagandą. Musicie wymrzeć razem ze starymi komu.cha.mi, żebyśmy mieli nadzieję na normalne życie w przyszłości w jako takim zaufaniu i bez agenturalnej schizofrenii. Całe te wasze rozgłośnie radiowo-telewizyjne i nad wyraz chrześcijańskie wydawnictwa cykliczne niszczą zdrowie psychiczne społeczeństwa.

Wstęp filmiku standardowy- p.i.e.r.niczenie o banałach, wstawka o papieżu którym nie wiedzieć czemu wszyscy miłośnicy ich \"prawdy\" gębę sobie wycierają, kilka zdjęć krzyża - żeby uwiarygodnić i usankcjonować swój atak i dalej jazda - po wszystkich wrogach prawdy. Sianie miłości,l pokoju i \"prawdy\". Dalej nie oglądałem - szkoda czasu i mózgu.

Tylko, dlaczego wy tak mieszacie do swojej roboty religię? - Chrześcijańskie jest to że potem jest w Polsce zamiast ludzi optymistów chętnych do pozytywnych zmian jest kilka milionów nienawistnych ludzików plujących jadem? Ja widzę co w rodzinie poczyniła ta wasza najsłynniejsza rozgłośnia z ludźmi, którzy nie mają dostępu do internetu, czy też prasy innej niż ta wasza \"prawdziwa\" - ci ludzi nie są w stanie już w społeczeństwie funkcjonować bo wszyscy dla nich to są Żydy i złodzieje.

Leczcie się albo opamiętajcie i zastanówcie, czy naprawdę dobremu służycie.

Ale jak pisałam wcześniej - kres wasz bliski bo gospodarka zdy.ch.a. To już koniec - pojątrzyliście kilka lat, zrobił się bałagan w całym kraju, społeczeństwo jest skłócone, spadło kilka samolotów - ale to już koniec i wasze ostatnie tchnienia. Wreszcie wybory was zweryfikują, bo nasze społeczeństwo musi po tyłku dostać czasem żeby poczuć, jak zostało ponownie wpuszczone w maliny. Nie trumny i ekshumacje obudzą społeczeństwo, tylko rzeczywisty kryzys finansowy dotykający wszystkich, którego już dzisiaj nie da się przesunąć na po-wybory.
~Pelagia

Strona 6 z 7    [ Posty: 68 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x