Grafiki pracy - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 6 z 7    [ Posty: 68 ]

Napisano: 03 lut 2009, 13:26

Moa jeżeli możesz to bardzo proszę o przesłanie grafiku. Ja go nie układam, ale chciałabym wiedzie jak to jest w innych DD. U mnie są 3 grupy i na każdej pracuje 2 wychowawców na KP i jeden na KN. Co miesiąc na ostatnią chwilę dostajemy grafik, bo jak słyszymy jest bardzo duży problem z ułożeniem go. Chcielibyśmy dostac go raz i na długo. Codziennie pracujemy inaczej po 2 gosziny, po 10 godzin z przerwą 6-cio godzinną lub po 15 godzin. Nie mamy przez to życia prywatnego. Przy układaniu grafiku też nie mamy (wychowawcy) ogólnie nic do powiedzenia. Pozdrawiam i proszę nie kłóccie się. To forum ma nam pomagac, a nie skłócac.
~Basia

Napisano: 03 lut 2009, 13:28

Zapomniałam podac meila: [email protected]
~Basia

Napisano: 04 lut 2009, 13:36

Moa jeżeli możesz przesłać mi grafik to z góry dziękuję adres [email protected]
~Jadzia

Napisano: 21 lut 2009, 20:58

Moa jezeli możesz przesłac grafik to będę Ci wdzięczna
~Zosia

Napisano: 21 lut 2009, 20:59

Moa jezeli możesz przesłac grafik to będę Ci wdzięczna.
Prześlij na adres [email protected]
~Zosia

Napisano: 13 mar 2009, 16:36

Witam Moa
Ja rówież chciałabym zobaczyć Twój grafik. U nas jest zawsze zmiana grafików podczas świąt , ferii i wakacji ze względu na mniejszą ilośc przebywających dzieci w placówce .
Za Twoją fatygę z góry dziękuję.
Moj adres : [email protected]
~Grażyna

Napisano: 16 mar 2009, 10:32

Moa jesli mozesz, to bardzo proszę prześlij mi swój grafik. Będę wdzięczna. [email protected]
~Dorota

Napisano: 22 mar 2009, 19:56

Moa jezeli możesz przesłac grafik to będę Ci wdzięczna.
Prześlij na adres [email protected]
~Zosia

Napisano: 26 mar 2009, 20:59

Witam,
przesłałam grafik a właściwie grafiki o które prosicie Zosi, jeżeli to możliwe to proszę o to żebyście dalej przekazywały je miedzy sobą, gdyż brakuje mi czasu na to, żeby tu ostatnio zaglądać i odpisywać na Wasze prośby.
Musiałam dokonać zmian w związku z tym, że w tym pierwszym grafiku nie było zachowanych 11-sto godzinnych przerw miedzy dyżurami. Nie jest doskonały ale skoro obiecałam się dzielić to proszę.
Jeżeli będą jakieś pytania chętnie odpowiem w miarę możliwości. Za zwłokę z góry przepraszam.

~Moa

Napisano: 26 mar 2009, 23:54

Zosiu, prześlij mi grafik od Moa. Inni jak mają grafiki to też prześlijcie, a ja jeśli coś ułożę to też się podzielę
~/mart

Strona 6 z 7    [ Posty: 68 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x