Jak zamówić kartę dla członka rodziny który został pominięty - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 26 wrz 2018, 12:52

Witam,
Mam problem, nie wprowadziłem 1 członka rodziny, karty zamówione i odebrane, błąd "wyszedł" przy odbiorze kart.

Pytanie:
Jak domówić kartę pominiętego członka rodziny ? , czy jest możliwość wprowadzenia w systemie domówienia karty z winy urzędnika?

Pozdrawiam
TomTom
Praktykant
Od: 26 maja 2017, 7:48
Zajmuję się: KDR, Dodatki mieszkaniowe, Stypendia

Napisano: 26 wrz 2018, 13:56

Proszę wprowadzić nowy wniosek gdzie wnioskodawcą będzie np. rodzic posiadający już kartę oraz ta osoba o której Pan zapomniał. Dla tej nowej osoby proszę wybrać jako rodzaj pozycji wniosku "Wnoszę o przyznanie karty" i jako podrodzaj "Uzupełnienie rodziny". Za wniosek tego typu kosztów nie ponosi wnioskodawca. W sprawozdaniu koszt tego wniosku to również zero. Proszę tylko pamiętać żeby przypisać tą nową osobę do istniejącej rodziny.
SOFTIQ
http://www.softiq.pl
Herka
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 02 sty 2018, 17:03
Zajmuję się: KDR

Napisano: 26 wrz 2018, 14:06

Wielkie dzięki!

Czy daty wpisać takie jak na oryginalnym wniosku, czy może bieżące ?

Pozdrawiam
TomTom
Praktykant

Napisano: 26 wrz 2018, 14:44

Tego już nie wiem. Polecam jednak w zakładce dokumenty dodać informację o tym, dlaczego ten wniosek został podzielony. Chociaż ja dałabym raczej tą datę z poprzedniego wniosku.
SOFTIQ
http://www.softiq.pl
Herka
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 02 sty 2018, 17:03
Zajmuję się: KDR

Napisano: 27 wrz 2018, 9:00

Dzięki,

Właśnie tak zrobiłem, dałem datę z poprzedniego wniosku, u siebie w dokumentacji adnotacja o tym że karta "domówiona" z powodu błędu urzędnika.
TomTom
Praktykant

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x