kasa za dobre odnoszenie się do wychowawców - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 26 lut 2011, 18:54

Zacząłem pracę jako wychowawca i jestem nieco zdziwiony, gdyż nasz dyrektor nie mogąc sobie poradzić z niestosownym
odnoszeniem się wychowanków do wychowawców wpadł na pomysł, aby płacić im na grzeczne zachowanie dodatek do kieszonkowego 10 zł na tydzień dobrze wiedząc, że młodzi przeznaczą te pieniądze na papierosy.Kasa na ten cel ma się znaleść kosztem posiłków dla dzieci. Czy u Was też takie metody wychowawcze się praktykuje?Co o tym sądzicie?
~wojtek

Napisano: 26 lut 2011, 19:39

Paranoja - niech jeszcze dołoży 20zł. za nie palenie i żeby do szkoły chodzili też niech im płaci !!!!!!!!! Dzieci na pewno się ucieszą gratuluję pomysłów dyrektora :)
~JOWITA

Napisano: 26 lut 2011, 20:22

A przepraszam, kto to płaci?!
~Dorota

Napisano: 26 lut 2011, 23:48

To Dyrektor musi z czymś takim walczyć, ja jestem przerażony, moim zdaniem cała kadra łącznie z Dyrektorem do zmiany.
~Damian

Napisano: 27 lut 2011, 0:19

dyrektor sobie nie radzi??? to wychowawcy , przepraszam, nie nadają się do pracy i sami powinni się zastanowić co jest nie tak...a pomysł dyrektora skandaliczny!!!!!!
~olaf

Napisano: 27 lut 2011, 0:48

10zł na tydzień???to ile te dzieci maja kieszonkowego miesiecznie?pomysł karygodny!!!!
~zosia

Napisano: 27 lut 2011, 2:11

Dyrektor płaci za \"dziękuję\", \"proszę\", \"przepraszam\" czy za to by nie usłyszeć \"spier... chu....\" :)))) A jak nie zapłaci to wpier...? :)))
~etatysta

Napisano: 27 lut 2011, 18:09

Skanadal! Ciekawe czy ma swoje dzieci i im też płaci? A swoją drogą to ciekawe co zrobi Wojtek - dołączy do tego niecnego planu , zmieni placówkę czy spróbuje z tym walczyć?
~marta

Napisano: 27 lut 2011, 19:10

wojtek uciekaj!!!
~mucha

Napisano: 27 lut 2011, 21:56

Najgorzej skonstruowany system punktowy.
~ale jaja

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x