żywienie pracowników w placówce opiekuńczo-wychowawczej - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 4    [ Posty: 40 ]

Napisano: 25 lut 2011, 14:14

Czy w waszych placówkach pracownicy korzystają z żywienia w stołówkach. Jezeli tak to na jakich zasadach?
~Bożena

Napisano: 25 lut 2011, 14:27

u mnie wychowawcy jedzą z dziećmi podczas posilków,nie ponosimy za to żadnych kosztów
~zosia

Napisano: 25 lut 2011, 16:01

My zapisujemy sie i placimy za każdy obiad.
~Na

Napisano: 25 lut 2011, 16:47

U nas też wychowawcy na każdy posiłek muszą się zapisać i za niego zapłacić
~Agni

Napisano: 25 lut 2011, 17:48

możecie napisać ile wynosi odpłatność za obiad?
~zosia

Napisano: 25 lut 2011, 19:19

dla pracownika 5 zł, zapisujemy się na obiad, kiedy mamy życzenie
~wiktoria

Napisano: 26 lut 2011, 17:22

u nas można się zapisać i zapłacić 4.50, ale wiele magistrów zjada i nie płaci i nie widzi nic złego w tym, a przecież komuś zjadają jego posiłek...wstyd, ale taka jest prawda
~maria s.

Napisano: 26 lut 2011, 19:41

U nas wychowawcy na zmianie jedzą z dziećmi, bez opłat. Pracownik socjalny, pedagog, psycholog czasem jak mają ochotę to też jedzą, bez opłat :)
~kama

Napisano: 26 lut 2011, 19:42

zupę zawsze jemy z dziećmi. Drugie danie, to już zależy. jeżeli pani kucharka widzi, że zostanie to nas częstuje. Nie widzę w tym nic złego. Dzieci się cieszą, bo jezeli nie chce jakis wychowawca jeść, to komentują to zaraz, że bidulowskie byle jakie, że wychowawcy w domu jedzą lepsze rzeczy.
W żywieniu zbiorowym zawsze zostaje. Lepiej jak ktoś zje, czy wylać do zlewek?
~aga

Napisano: 27 lut 2011, 0:24

a u mnie dzieci powiedziałyby, że wychowawcy się żulą i powinni zapłacić, a nie jeść jedzenie dla nich. nie jestem za tym, aby wylewać do zlewek, ale jakaś niewielka opłata za obiad nie prowadziłaby do różnych podejrzeń i niesnasek, a wychowawca by nie zbankrutował i nie czułby się nieswojo.
~karola

Strona 1 z 4    [ Posty: 40 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x