wy..je..b..ać te wszystkie krzyże, obrazki itp z miejsc pracy, co to k..u.r.w.a ma być z zakładów pracy robi się jakieś świątynie opatrzności bożej, do jasnej ciasnej ja przychodzę pracować, a nie modlić się składać, życzenia, śpiewać kolędy jakimś białym ciasta zwanym przez was opłatkiem się dzielić, jestem muzułmaninem i nie życzę sobie aby moja wiara była obrażana przez wasze pogańskie obrządki czczenia człowieka na którego nie macie żadnych dowodów że istniał (oprócz nawiedzonych ludzi którzy sobie tą waszą wiarę wymyślili), w zakładzie pracy się pracuje a nie praktykuje religię, nie życzę sobie i wymagam tego od innych bo ja swojej religii nie praktykuje w pracy. a jak wam się nie podoba to bierzcie sobie tydzień wolnego przed tymi waszymi dziwnymi świętami narodzenia nie wiadomo kogo i świętujcie w swoich własnych 4 kątach, jak mi ktoś zaśpiewa kolędę i pożyczy jakiś wesołych świąt to będzie miał sprawę w sądzie za obrazę mojej religii
Z tego co wiem osoba Jezusa z Nazaretu jest bardzo ważną postacią w religii muzułmańskiej. Nie wydaje mi się, żeby powyższy post napisał muzułmanin. Bardziej osoba, której wszelka mainfestacja wiary w przestrzeni publicznej przeszkadza. No i jeszcze te wulgarne słowa. Autorem wpisu nie jest muzułmanin.