Kurator spoleczny - Wzory pism

Strona 14 z 15    [ Posty: 146 ]

Napisano: 07 gru 2011, 15:37

\"Powoływanie pracowników OPS-ów na kuratorów to kompletne żenada\"
Nie do końca się z tym zgodzę. Jestem socjalnym a funkcje pełnię w sąsiedniej gminie. Dodam że w pionie karnym. Na pewno jest duża grupa osób chcących upiec jak najwięcej na \"jednym ogniu\". Znam takie przypadki i nie zawsze taki układ się sprawdza. Nie wrzucajmy jednak wszystkich do jednego worka. Żenujące jest dość często spotykane lekceważenie i brak współpracy między kuratorami a socjalnymi.
~creed

Napisano: 17 lut 2012, 19:25

jestem kuratorem.
wczoraj (16.02.2012) zmarł mój podopieczny...
jak obliczyć wynagrodzenie które przysługuje mi za ten miesiąc?
proszę o pomoc
~alek

Napisano: 17 lut 2012, 19:28

jestem kuratorem.
wczoraj (16.02.2012) zmarł mój podopieczny...
jak obliczyć wynagrodzenie które przysługuje mi za ten miesiąc?
proszę o pomoc
~alek

Napisano: 21 mar 2012, 13:59

kuratorem społecznym może być osoba, która ma wyższe wykształcenie. Bardzo mile widziani są pracownicy socjalni (być może z uwagi na podobną specyfikę pracy). Składa się podanie do Prezesa Sądu Rejonowego. Jak dostałam pozytywną odpowiedź w związku z podaniem o pracę, dostałam skierowanie na badane psychologiczne oraz druk na wyciąg z rejestru o niekaralności (jest bezpłatny, jeśli na druczku jest pieczątka Sądu Okręgowego, bez pieczątki - płatny 50 zł). a potem zaprzysiężenie i witamy w szeregach ;) pozdrawiam
~Zosia

Napisano: 10 kwie 2012, 22:42

witajcie, czy moglibyście przesłać mi wzory pism jakie wymagane są do przyjęcia na stanowisko kuratora społecznego, z góry dzięki: [email protected]
~zbyszek

Napisano: 13 kwie 2012, 0:08

witam
pilnie poszukuje wzoru podania na kuratora społecznego CV i listu motywacyjnego Jeśli by ktoś zechciał mi przesłać taki wzór to był bym bardzo wdzięczny: [email protected]

Z góry dziękuję!
~mariusz

Napisano: 19 maja 2012, 0:24

Witam, mam licencjat z administracji bardzo chciałabym pracować jako kurator zawodowy na jakie studia powinnam sie wybrać proszę o poradę
~agnieszka

Napisano: 30 maja 2012, 13:05

bardzo proszę o przesłanie wzoru podania na kuratora społecznego [email protected] Dziękuję
~agnieszka

Napisano: 26 wrz 2012, 3:17

Witam.
Obecnie piszę pracę magisterską z zakresu pedagogiki o specjalizacji resocjalizacja na temat Ośrodków Kuratorskich. Bardzo proszę o kontakt wszystkie osoby które są czynnymi kuratorami rodzinnymi i będą na tyle uprzejme by pomóc mi napisać rzetelną i prawdziwą pracę dyplomową. Miłe i uczynne osoby proszę o wiadomość na maila [email protected]. Zapewniam iż w późniejszych wiadomościach wyjaśnię jakiego rodzaju pomoc Państwa jest mi potrzebna.
~Anna

Napisano: 21 lis 2012, 17:41

Proszę o wzór lm na kuratora społecznego.
[email protected]
~ewelina

Strona 14 z 15    [ Posty: 146 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x