Kurator spoleczny - Wzory pism

Strona 15 z 15    [ Posty: 146 ]

Napisano: 29 sty 2013, 19:32

praca kuratora społecznego to tyranie dla kuratora zawodowego, praca może i daje satysfakcję, pieniędzy żadnych, jeszcze dopłacam do benzyny, bo mam daleki rejon. Bardzo chciałam być kuratorem a teraz tak samo bardzo rozczarowałam się tą pracą...smutne, ale nie chcę być niewolnikiem...
~elle

Napisano: 18 lut 2013, 15:21

Zapamiętajcie, bo mylicie pojęcia, kurator społeczny pełni funkcję społeczną, tu nie ma umowy o pracę ! W sądzie rodzinnym dla nieletnich jest najwięcej pracy i papierkowej roboty. Przy 10 nadzorach rodzinnych wykonujesz pracę dla kuratora zawodowego który bierze za to dużą kasę, a ty nic z tego nie masz, najwyżej zwrot kosztów paliwa, 38zł od jednego nadzoru. Zastanówcie się czy chcecie tyrać za darmo, i nie mówcie że pieniądze nie są ważne bo w to nie uwierzę. Pozdrawiam.
~Maria

Napisano: 09 mar 2013, 14:18

Bardzo proszę o przysłanie mi ( [email protected]) przykładowych wzorów wypisanych sprawozdań, ale nie z nadzoru, a z odbytego kontaktu rodzica z dzieckiem w obecności kuratora.

Z góry wielkie dzięki.
~Anna

Napisano: 06 wrz 2013, 12:32

Czy po złożeniu odpowiednich wniosków jest jakś rozmowa z kandydatem , gdzie trzeba wykazać się m.in. znajomością prawą? I co poczytać , jakie informacje z jakich ustaw są najistotniejsze?
~Asia

Napisano: 03 paź 2013, 12:18

Witam, proszę o przesłanie wzoru sprawozdania zzakończenia krateli
~Marzena

Napisano: 25 lis 2013, 11:29

Słuchajcie drodzy społeczni. Mam trzech dozorowanych , ale cztery sprawy, bo jeden ma dwie. Zapłacą mi za trzy , czy za cztery ?
~Asia

Strona 15 z 15    [ Posty: 146 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x