List pasterski na Niedzielę Świętej Rodziny - HYdE PaRK

Strona 5 z 6    [ Posty: 57 ]

Napisano: 06 sty 2014, 20:11

ty mały człowieczku! Zbrodnia smoleńska? Hehehehehe......
~do zenonka

Napisano: 06 sty 2014, 20:17

Do Adama. Gender ideologia zaczęła być wcielana w życie w projektach edukacyjnych dla dzieci w przedszkolach.
~indoktrynacja

Napisano: 06 sty 2014, 22:41

I dobrze. Byle by z tym nie przegięli. Płciami się nie żongluje.
~Adam

Napisano: 10 sty 2014, 8:15

Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 11 sty 2014, 21:13

Wszystko przy akompaniamencie Szatana.... trwa walka z Rzymsko-Katolickim Kościołem w Polsce. Ciekawe czego jest awangardą ta walka?
~głos

Napisano: 11 sty 2014, 21:22

ja myślę , że nie ma żadnej walki.
Sądzę i to moje zdanie,że kościół katolicki kreuje po części
\"rolę ofiary \"- uciemiężenia ...
~emilka

Napisano: 11 sty 2014, 21:31

Księża to wilki w owczych skórach.
~Adam

Napisano: 11 sty 2014, 22:03

to papież jest szatanem i walczy z kościołem rzymsko - katolickim w polsce nawołując do pobożności, ubóstwa i skromności duchownych także i w polsce - coś się ciebie ~głos po.je.ba.ło
~kgb

Napisano: 11 sty 2014, 23:38

papież szatanem ? - ja sądzę, że to Twoja metafora - w odniesieniu do tego jak faktycznie mogą zapatrywać się na jego poczynania niezadowoleni duchowni- a i tak sądzę,że takie porównanie jest przesadne. On robi fają robotę , o taki kościół chodzi, dokładnie o taki ...skromna sutanna, biblia do ręki i wio do ludzi - a zacząć od tych, co stoją na tyłach kościoła, bo się wstydzą iść do pierwszych ławek.
Wiesz o co chodzi ? Już A. Mickiewicz pisał \"
Księża i prałaci wy oczekujecie zbawienia tylko od złota..płaczecie ,że lud was opuszcza , a to wy go opuszczacie..\"
Zawsze tak było-..czas najwyższy to zmienić. Skoro papież jest głową kościoła katolickiego- to słuchać co mówi- ponieważ mądrze mówi..
~emilka

Strona 5 z 6    [ Posty: 57 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x