mija kolejny 4 - PRZYPOMNIENIE - HYdE PaRK

Strona 1 z 3    [ Posty: 26 ]

Napisano: 04 paź 2012, 10:45

dzibar mija kolejny 4 dzień kolejnego miesiąca - 4 lipca, 4 sierpnia, 4 wrzesnia i 4 października - gdzie twoje przyrzeczenie LISTU OTWARTEGO I ODPOWIEDZIE NA TEN LIST.
~jan

Napisano: 04 paź 2012, 11:41

niewygodny temat więc nie doczekasz sie rzeczowej odpowiedzi
~oko

Napisano: 04 paź 2012, 12:26

przypomnę za miesiąc
~jan

Napisano: 05 paź 2012, 7:34

~~jan sam sie weź do roboty i nie czekaj na innych, a mnie nie musisz przypominać co ja mam zrobić i kiedy, jestem odpowiedzialna i robię tyle ile mogę zrobić bez potrzeby twojego przypominania ( trzęsiesz portkami, a innych próbujesz osmieszać - wstyd, zastanow sie nad swoim postępowaniem bo to juz jest dowód na ignorancje z twojej strony i wcale nie świadczy o tobie dobrze - a wszak masz sie za takiego profesjonaliste - teraz widze raczej cynizm =, a nie profesjonalizm i próbe manipulowania )
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 05 paź 2012, 8:05

na konkretne pytanie o przyrzeczenie - stek bzdur ont. roboty, profesjonalizmu, ośmieszania, trzęsienia PORTKAMI, IGNORANCJĘ, CYNIZM, CZYLI JAK ZAWSZE DZIBAR MANIPULUJE I DZIWI SIĘ ŻE JEJ NIGDZIE NIE CHCĄ
~oko

Napisano: 05 paź 2012, 8:22

~oko nie dzibar manipuluje tylko ty chcesz manipulowac dzibar aby tańczyła jak ty zagrasz, a dzibar tańczy solo i nie jest podatna ani na twoje \"konkretne\" pytania, ani na twoje komentarze

robię kiedy chcę i co chcę i TO CIEBIE TAK BARDZO BOLI, ŻE NIE MASZ NA ŻADNEGO WPŁYWU, a wmawianie mi, że ja się czemus lub komus dziwie to jest twoja wyłącznie opinia, że mnie nie chcą - bo ja mam wręcz inne odczucia i wiedze ( chociażby biorąc pod uwage propozycje:)
~dzibar

Napisano: 05 paź 2012, 8:24

6:22 mój wpis, wylogowne przez cenzurę
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 05 paź 2012, 10:27

zapomniałaś dodać: reżimową cenzurę prowadzoną przez służby specjalne sterowane przez tuska w ramach inwigilacji twojej osoby będącej bojownikiem o wolność, demokrację i wyzwolenie narodu polskiego spod jarzma zdrajców i morderców
:))))))))))))
~p

Napisano: 05 paź 2012, 10:30

nic nie zapomniałam dodać, a ty nie urabiaj ideologii, ja nazywam rzeczy po imieniu i to jest moja opinia, a ty swoja wyraź niekoniecznie powołujac sie na moja ( wszaj masz swój rozum więc go uzywaj i mysl samodzielnie
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 05 paź 2012, 10:44

nie urabiam ideologii, tylko obśmiewam twoje chore fantazje we właściwej im konwencji. jeśli masz rozum, to rozróżnij kwestie techniczne powodujące wylogowanie od bzdur o cenzurze.
biorę pod uwagę, że to może jednak przekraczać twoje możliwości.
~p

Strona 1 z 3    [ Posty: 26 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x