Nie dla przyjmowania muzułmańskich emigrantów - HYdE PaRK

Strona 2 z 12    [ Posty: 118 ]

Napisano: 15 lip 2015, 14:16

Nie żartuj . Co ja mam z tym wspólnego i co mają z tym wspólnego emigranci? he ?
Ja nie czuję więzi "emocjonalnej" z tamtą historią , emigranci mają swoje dyrektywy a wy macie co macie ..bo przez tyle lat wybieraliście pi..zdy ( cokolwiek to znaczy) zamiast polityków.

ps. przepraszam za wyrażenie. Tego słowa nauczyłam się w Polsce a do użycia go zobligował mnie ciul.
Emilka.

Napisano: 15 lip 2015, 14:26

A słowo ciul dla określenia tych co nie chcą islamskiej zarazy zaczerpnęłaś z jakiejś unijnej dyrektywy?

,,Mogę przytoczyć szereg argumentów z mocnym uzasadnieniem w podstawie społeczno -kulturowej, prawnej,etycznej, psychologicznej.. itd, itd- ale po co? więc powiem najprościej jak można

Po prostu nie będziecie ciulami''
autor: Emilka.
on12

Napisano: 15 lip 2015, 14:38

A tam dyrektywa . Wykorzystałam rzeczownik ze Słownika polskiego i już ...
Spodobał mi się zwyczajnie, odmienia się ładnie przez przypadki, to mi spasował.
Oznacza tyle co niedorajda - a to nie to samo uderzenie co " islamska zaraza".
Emilka.

Napisano: 15 lip 2015, 14:47

"żeński organ płciowy" (Człowiek): Frajer,pomiot, cipa, przydupas - Miejski słownik slangu i mowy potocznej.
Fajne słowo na określenie zwolenników zbankrutowanej ideologi multikulti :lol:
on12

Napisano: 15 lip 2015, 16:45

W 50-tysięcznym niemieckim mieście Euskirchen, niedaleko Kolonii rada miasta zdecydowała się przenieść jedną ze szkół do kontenerów aby móc przekształcić budynek szkolny na ośrodek dla uchodźców.

Pytany przez gazetę Kölner Stadt Anzeiger o powody, burmistrz Uwe Friedl odpowiada, że placówka szkolna nie wykorzystuje całego budynku, taniej jest przenieść ją do kontenerów niż zakupić więcej kontenerów dla uchodźców.

Dalej mówi, że władze Nadreniii Pólnocnej-Westfalii decydują o tym ile uchodźców miasto ma przyjąć, więc trzeba ich gdzieś umieścić.

Dla małego Euskirchen, w którym obecnie przebywa 350 uchodźców, na 2015 władze landu przewidziały 315 nowych uchodźców z Syrii, Kosowa, Afganistanu, Albanii, Serbii, Erytrei, Iraku i Nigerii.

Zatem w budynku szkoły i tak nie będzie wystarczająco miejsca. Ale nie ma obaw, niedaleko znajdują się dwie inne szkoły. Dzieci na pewno okażą zrozumienie biednym uchodźcom i ochoczo wyniosą się do baraków.

Z kolei na ciekawy pomysł wpadła Bawarska Rada ds. Uchodźców, która zaleca rządowi regionalnemu nową receptę na zmniejszenie liczby uchodźców – mniej kontroli policyjnych. Otóż według Rady, policja podczas kontroli wyłapuje nielegalnych imigrantów, którzy są w drodze do innych części Niemiec lub innych krajów Europy. Więc z punktu widzenia Bawarii lepiej byłoby zmniejszyć liczbę kontroli, przez co zmniejszy się liczba uchodźców którym trzeba zapewnić opiekę w Bawarii…
Tego chcemy ?!
Gość

Napisano: 15 lip 2015, 17:16

Sto dziewięćdziesiąt dwie osoby z Donbasu ewakuował polski rząd w styczniu. Kolejnych blisko pięćdziesięciu Polaków z Mariupola dostało odpowiedz odmowną

Polski MSZ uzasadnia, że Mariupol nie leży na terenach objętych wojną, a tylko takie miejsca były objęte pomocą. Dopiero z chwilą gdy obszar wojenny się rozszerzy – dojdzie do nowych ewakuacji.
Gość

Napisano: 15 lip 2015, 18:15

Polski rząd odmówił pomocy Polakom ze wschodu Ukrainy.
Rząd polski odmówił pomocy pięćdziesięciu Polakom z Ukrainy, którzy starali się o przyjazd do Polski.

„W Polsce informuje się o konflikcie Rosjan i Ukraińców, a Polacy nie zdają sobie sprawy, że tam dochodzi do ludzkich dramatów” - powiedziała Polskiemu Radiu Wiktoria Charczenko z fundacji Wolność i Demokracja.

„Ludzie są w depresji. O ile wcześniej chcieli pomocy, dziś wielu mówi, że zamierza ze sobą skończyć” - dodaje.

Obywatele Ukrainy, którzy prosili o pomoc rząd polski powołując się na polskie korzenie, to mieszkańcy Mariupola i okolic.

„Około 50 osób z Mariupola starało się o przyjazd do Polski. Niestety nasz rząd odmówił pomocy” - powiedział Michał Dworczyk, szef fundacji Wolność i Demokracja.

Powodem odmowy pomocy miał być fakt, że Mariupol nie leży w strefie działań wojennych. Poprzedni uchodźcy z Donbasu przyjęci przez polski rząd zostali przywiezieni właśnie z terenów ogarniętych działaniami wojennymi.

W rozmowie z IAR pracownicy fundacji Wolność i Demokracja podkreślają, że pomoc dla naszych rodaków na wschodzie Ukrainy opiera się głównie na działalności Kościoła Katolickiego.

W Polsce przebywa 63-ech uchodźców z Donbasu, którzy nie zostali objęci rządowym planem pomocy. Zwrócili się do Bronisława Komorowskiego o przyznanie im polskiego obywatelstwa.

Na stronie fundacji [Wolność i Demokracja](www wid.org.pl) znajdą państwo szczegółowe informacje na ten tego, jak można pomóc Polakom na wschodzie Ukrainy.

mly/PAP
orm

Napisano: 15 lip 2015, 23:33

Narzucone limity są farsą. Polska nie ma nic do wzrostu fali ubóstwa w Afryce czy arabskiej wiosny poprzedzonej obaleniem dyktatur w Iraku, Egipcie czy Libii, w której efektem jest działalność PI.

Nie rozumiem tej fali sympatii dla przyjęcia 2 tys. muzułmańskich imigrantów.
Jestem za przyjęciem tych społeczności, które poprzez wyznanie chrześcijańskie są nam bliżsi kulturowo od muzułmanów, nie mówiąc już o polakach, którzy utknęli na Ukrainie. Do mediów głównego nurtu nie dochodzą informacje jak to ze statków z imigrantami płynących do Włoch wyrzucani są chrześcijanie .... przez "pokojowo nastawionych muzułmanów"

A teraz najlepsza gratka - klucz podziału liczby emigrantów na kraje UE: od Polski więcej imigrantów przyjmą tylko Niemcy, Francja, Hiszpania i Włochy - bogata Austria przyjmie ponad połowę mniej niż Polska !
Shogun

Napisano: 16 lip 2015, 10:42

Czechy nie chcą podporządkować się Unii Europejskiej w kwestii przyjmowania uchodźców. Premier Czech Bohuslav Sobotka oświadczył, że "Republika Czeska chce pomagać uchodźcom na podstawie suwerennej decyzji własnego rządu, a nie kierując się mechanizmami definiowanymi przez Unię Europejską". Czechy chcą pomagać, ale na własnych warunkach i kierując się swoimi możliwościami finansowymi i kulturowymi, bez narzucania z góry ilości przyjmowanych uchodźców. Czeskie władze są przeciwne przyjmowaniu emigrantów islamskich. To samo Węgrzy.
zainteresowana

Napisano: 16 lip 2015, 11:59

Choć imigranci stanowią „zaledwie” ok. 7% populacji Włoch, są sprawcami ponad 40% gwałtów, dokonywanych często z ogromnym okrucieństwem, o ile można mówić o jakiejś gradacji w przypadku tych ohydnych czynów. Szczególnie dziękują za gościnność imigranci w Mediolanie oraz Rzymie – tu ich udział w statystykach gwałtów wynosi odpowiednio 59% i 52%. Na polu lepszej „integracji” z Włoszkami dominują Marokańczycy – tu z mamy do czynienia z pewną tradycją, sięgającą okresu „wyzwalania” Włoch od faszyzmu, Egipcjanie, a także przybyli z Albanii i Rumunii Cyganie (koczownicy przybyli kiedyś z terenów Azji), których trudno uznać za białych Europejczyków. Dalsze miejsca zajmują przybysze z takich krajów jak Irak, Pakistan. W ubiegłym roku nawet deklarowany „anty rasizm” nie uchronił pewnej niewiasty przed agresją jej marokańskiego znajomego.
ażdego miesiąca do wybrzeży Sycylii przybywają tysiące przybyszów (od początku roku ponad 50 000), zwiedzionych wizją „raju”, sprzedawaną im przez zorganizowane gangi i międzynarodowych apostołów globalizmu. Demoliberalna kasta polityczna zamiata tradycyjnie problem pod dywan, od czasu do czasu decydując się na populistyczne działania, będące w konsekwencji czymś na kształt „efektu jojo”.

Problem gwałtów dokonywanych przez imigrantów nie dotyczy jedynie Włoch. W Szwecji, Wielkiej Brytanii czy Norwegii jest podobnie, jeśli nie gorzej. Tam z kolei prym wiodą przybysze z Somalii, Pakistanu oraz Maroka.
Któraś chętna na pójcie na wywiad do takiego środowiska?
pracownica

Strona 2 z 12    [ Posty: 118 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x