Nie dla przyjmowania muzułmańskich emigrantów - HYdE PaRK

Strona 4 z 12    [ Posty: 118 ]

Napisano: 16 lip 2015, 14:55

Ares30 pisze:Czyli Frondę i Zależną?

Nie wiem cz ktoś jedzie na wakacje do innego kraju by czytać biblię/koran w miejscu publicznym. Szukasz problemów.
Czyli emigrantom islamskim zakażemy czytać Koran, wznosić meczety i wyznawać ich wiarę ? Przyjechali na wakacje co mają się truć? :lol:
Już widzę ten jęk wszelkiego rodzaju postępowców. :lol:
Gość

Napisano: 16 lip 2015, 14:57

Ares30 pisze:Czyli Frondę i Zależną?

Nie wiem cz ktoś jedzie na wakacje do innego kraju by czytać biblię/koran w miejscu publicznym. Szukasz problemów.
Trzeba było tak pisać od razu, że to turyści :lol: :lol: :lol: :lol:
Allahu Akbar
Gość

Napisano: 16 lip 2015, 14:59

Zakazy nigdy nie są dobre. Rodzą bunt i rozwijają podziemie. Polscy katolicy są bardziej otwarci na wyznawców innych religii i dlatego przyjmiemy część uchodźców z Syrii:)
Ares30

Napisano: 16 lip 2015, 15:22

Ares30 pisze:Zakazy nigdy nie są dobre. Rodzą bunt i rozwijają podziemie. Polscy katolicy są bardziej otwarci na wyznawców innych religii i dlatego przyjmiemy część uchodźców z Syrii:)
Otóż to, z Syrii chrześcijan którym grozi eksterminacja z rąk wyznawców Mahometa tak oraz repatriować Polaków za wschodniej granicy. I to jest program maksimum na który w obecnym czasie możemy sobie pozwolić
Gość

Napisano: 16 lip 2015, 15:32

Nie z rąk wyznawców Mahometa tylko terrorystów z państwa islamskiego.
Ares30

Napisano: 16 lip 2015, 15:44

Ares30 pisze:Nie z rąk wyznawców Mahometa tylko terrorystów z państwa islamskiego.
,,Muzułmanie wyrzucili do morza 12 chrześcijańskich uchodźców''
https://pl.blastingnews.com/europa/2015/ ... 55771.html

Zazdroszczę optymizmu ale nie chcę aby moje dzieci miały z taką dziczą nic do czynienia. Większość obywateli jest przeciw i to jest święte prawo demokracji . Garstka idiotów poprawnych politycznie / nawet jak są z Brukseli / nie może narzucać swej woli reszcie społeczeństwa ale jak chce to niech spróbuje.
Gość

Napisano: 16 lip 2015, 16:05

Muzułmanie i państwo islamskie to dwa odmienne światy. Łączy je tylko religia.
https://polska.newsweek.pl/uchodzcy-w-po ... 641,1.html
Wątek spóźniony.
Ares30

Napisano: 16 lip 2015, 16:46

Ares30 pisze:Muzułmanie i państwo islamskie to dwa odmienne światy. Łączy je tylko religia.
https://polska.newsweek.pl/uchodzcy-w-po ... 641,1.html
Wątek spóźniony.
Tych ludzi za burtę nie wyrzuciło żadne państwo islamskie tylko zbydlęceni muzułmanie dla których tolerancja jest obca.
Jestem ciekawy czy ty jesteś naprawdę tak ograniczony czy zindoktrynowany pro ,,europejskim'' szlamem politycznej poprawności?

Zrozumcie, większość Polaków ich tu nie chce i sraczka unijna ani rodzimi ,, pożyteczni idioci '' nic tu nie zmienią. :D :D
Gość

Napisano: 17 lip 2015, 12:48

Ale oni już tu są i będzie więcej. Nic nie poradzisz.
Ares30

Strona 4 z 12    [ Posty: 118 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x