Nowa organizacja systemu opieki nad dzieckiem i rodziną w kontekście ustawy z dnia 9 czerwca 2011 roku o wspieraniu rodziny i - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 17 sie 2011, 11:50

Mam nadzieję że w związku z ustawą powszechne stanie się dokształcanie się. W tej robocie trzeba się doszkalać i liczę że w związku ze zmianami będzie też presja na to by ludzie się szkolili.
~ale jaja

Napisano: 17 sie 2011, 12:05

Do etatysta

Naucz się czytać ze zrozumieniem dla podmiotów opłacających szkolenie ze środków publicznych czyli dla nas pracowników OPS cena wynosi 300zł.
Co do ustawy to wszystko idzie na przód i się zmienia mam nadzieję, że na lepsze.
~ola

Napisano: 17 sie 2011, 12:28

olu. Jeżeli wszystko to tak idzie \"na przód\" to ja to mam w tyle. A czy to jest 365 czy tylko 300... wsadzcie sobie całe szkolenie w ten tył, cwaniaki.
~pele

Napisano: 17 sie 2011, 12:42

No co z tego,że bezpartyjny? Może się nawet nie znają? Gó...no mnie obchodzi szkolenie.Pisząc złodzieje miałem na myśli tylko moje pieniądze.Moją interpretacje ustawy zawarłem na tym forum w tylu wątkach,poszukaj sobie.Ja zacząłem pracę 23 lata temu wtedy nie trzeba było być niczyim kolesiem.Ale Ty na pewno wiesz co to jest nepotyzm. Wujek załatwił Ci pracę przy ustawie czy szkolenia?
~Leon

Napisano: 17 sie 2011, 12:50

Krajowa Rada Sądownictwa opiniując projekt ustawy wypowiedziała się na temat profesjonalizmu jej twórców.
Jak czytam takie pier..doły w stylu \"że wszystko się zmienia na lepsze\", \"będzie lepiej\", \"zmiany idą w lepszym kierunku\", \"ustawa likwiduje wiele dotychczasowych problemów\" to mi się coś robi.
Na tym forum napisano wystarczająco dużo, by tacy indolenci intelektualni dali sobie spokój z propagandą sukcesu. Płacą Wam za to, żeby pisać takie bzdury?
Co do szkolenia to jeśli jego poziom będzie podobny do poziomu ustawy, to nie jest ono warte nawet funta kłaków. Chyba, że ktoś chce usłyszeć, że będzie lepiej, zmiany idą w dobrym kierunku itd. No i nic mi nie wiadomo (bo nie ma nigdzie takiej informacji) na temat dorobku naukowego prowadzących szkolenie. Chyba, że ich jedynym osiągnięciem jest dostanie pracy w ministerstwie i napisanie ustawy. Ale to nie jest powód do dumy ;)
~etatysta

Napisano: 17 sie 2011, 15:32

Czytam i czytam Twoje posty Etatysto i niczego się z nich jeszcze nie nauczyłem. Niczego nie wniosły w moja prace w mój światopogląd. Zażarcie bronisz dobrego (starego) przed złym (nowym). Pomóż dostrzec mi zalety tego obecnego odchodzącego już stanu. Co tak jest godne zachowania że tego bronisz ?
~ale jaja

Napisano: 17 sie 2011, 18:38

ale jaja, ty wiesz co? Ty idź na to szkolenie.
~pele

Napisano: 18 sie 2011, 11:10

poszedłbym ale niestety jak jest nieopodal mnie to jestem na innym szkoleniu :)
~ale jaja

Napisano: 18 sie 2011, 12:07

Ale jaja nic się nie nauczyłeś bo nie zapłaciłeś. Jak byś mi zapłacił 300 zł to może byś poczuł wiedzę ;).
A swoją drogą nie bronię starego, bo tego co się dzieje od 10 lat nie da się bronić. Twierdzę tylko, że od kiedy placówki op-wych są pod MPiPS zamiast naprawy postępuje ich dewastacja. Jeśli ktoś chce zlikwidować domy dziecka to już jest dobry moment - nie ma już czego bronić.
~etatysta

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x