Czy wszyscy młodsi wychowawcy pracujący w Domach Dziecka muszą mieć pensje głodowe? - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 4    [ Posty: 39 ]

Napisano: 27 sie 2011, 19:14

Jeśli jesteś wychowawcą Domu Dziecka zatrudnionego na KP, to wypowiedz się.
~sonia

Napisano: 28 sie 2011, 0:48

a o jakiej głodowej pensji piszesz?
~~~mon

Napisano: 29 sie 2011, 0:09

Dobrze,że masz pensję- nie narzekaj młoda
~x

Napisano: 29 sie 2011, 11:03

~sonia zarabiaj dodatkowo. Napisz jakiś program dla młodzieży poszukaj środków i zarabiaj.
~ale jaja

Napisano: 29 sie 2011, 11:32

jasne ale jaja :) , ja na projektach dorabiam drugie tyle, co otrzymuję w pracy /pomimo zatrudnienia na kp/.
Soniu życzę inwencji, bo na garnuszek bidulowy dawno już przestałam liczyć i Tobie radzę to samo.
To obszar bez przyszłości niestety.
~.

Napisano: 29 sie 2011, 12:01

A dlaczego nie - dziewczyna ma pewnie studia wyższe - może się trochę wysilić napisać jakiś ciekawy program dla szkół może społeczności lokalnej i realizować jakiś projekcik kilka godzin w tygodniu i tak sobie dorabiać - profilaktyka.
~ale jaja

Napisano: 29 sie 2011, 15:13

Tu nie chodzi o to ,żeby dorabiać po 8 godzinach, bo nie każdy ma na to czas.Wszyscy wiemy w czym rzecz: za uczciwą, bardzo odpowiedzialną i nie najlżejszą pracę powinna być adekwatna płaca (a przynajmniej nie urągająca godności, jak dotychczas).Oczywiście jest to sfera pobożnych życzeń...
~bella

Napisano: 29 sie 2011, 15:39

trzeba próbowac znalezc inna prace-kolezanka poszła do przedszkola i bardzo sobie chwali
~kama

Napisano: 29 sie 2011, 16:41

myślę, że po doświadczeniach pracy w ddz każda inna wyda się sielanką:)
~.

Napisano: 29 sie 2011, 16:51

ja zanimtrafilam do ddz pracowałam w dziale jakosci w jednej z fabryk i teraz mam porównanie.nigdy wiecej takiej pracy!!!
~kama

Strona 1 z 4    [ Posty: 39 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x