OBSŁUGA - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 2 z 5    [ Posty: 47 ]

Napisano: 21 paź 2013, 19:14

u nas 30 dzieci - dyrektor, księgowa, specjalista od nie wiem czego, koordynatorzy.
~JAN

Napisano: 22 paź 2013, 13:03

Janie,
ta 30 - tka to rozumiem jedna placówka?
Zatem \"koordynatorzy\" ? - jeden koordynator jest ew. uzasadniony, jako taki zastepca dyr. ds. opieklunczo - wychowawczych, ale w jednej placówce wiecej niż jeden to dziwne rozwiązanie.
Pozdr.
~Wojtek

Napisano: 31 paź 2013, 15:46

Koledzy i koleżanki! dlaczego skąpicie informacji! to dla mnie bardzo ważne:). Proszę o pomoc!
~jan

Napisano: 05 lis 2013, 19:56

u nas w 14 zatrudnieni tylko wych w tym koordynator, centrum i 30 jest razem w budynku w centrum zatrudnienie: półtora etatu pedagog, 1 psycholog, dwie księgowe w dziale kadrowym 3 osoby, kierowca, palacz, konserwator, sprzataczka. W 30tce oprócz wychowawców i koordynatora, który raczej dyżuru z dziećmi nie miewa (chyba że nocki) dwie kucharki (z czego jedna połowę etatu ma jako kucharka a druga jako pomoc. Jeszcze był pracownik socjalny u nich na 3/4 u nas na 1/4 ale na macierzyńskim jest i zastępstwa nie ma.
~Gocha

Napisano: 05 lis 2013, 19:59

czasem uda nam się \"wyrwać\" kierowcę, pedagog ma u nas ok 15 godz tygodniowo, psycholog 7h poza tym nikt do nas nie \"dochodzi\". Teoretycznie konserwator miał być raz w tyg ale jakoś od poczatku września nikt go tu nie widział
~gocha

Napisano: 05 lis 2013, 21:43

Pracowników obsługi razem 12 osób + wychowawcy + specjaliści pr. socjalny, pedagog, psycholog (30 dzieci)
~Romek

Napisano: 05 lis 2013, 23:23

Romek macie bogato. U mnie na 30 jest 23 etaty w tym 12 wychowawców, pedagog, pracownik socjalny i ja, zatem cała obsługa to jak łatwo policzyć 8 etatów. takie życie.
~Marcin

Napisano: 06 lis 2013, 0:43

U nas na 30 jest 10 wychowawców w tym 2 na 1/2 etatu, pedagog, psycholog na 1/2 etatu, praczka, sprzataczka, 3 kucharki, kierowca-konserwator, intendentka, księgowa-prac. socjalny, rehabilitantka na umowe zlecenie, logopeda na umowę zlecenie, dyrektor, to cała ekipa.
~nowa

Napisano: 06 lis 2013, 0:44

U nas na 30 jest 10 wychowawców w tym 2 na 1/2 etatu, pedagog, psycholog na 1/2 etatu, praczka, sprzataczka, 3 kucharki, kierowca-konserwator, intendentka, księgowa-prac. socjalny, rehabilitantka na umowe zlecenie, logopeda na umowę zlecenie, dyrektor, to cała ekipa. A i jeszcze pielegniarka-opiekunka dziecieca.

~nowa

Napisano: 06 lis 2013, 11:50

a u nas na 30 wychowanków jest:15 wychowawców(w tym 3 na umowę zlec.)dyrektor,pedagog,psycholog,prac.socjalny,księgowy ,sekretarka,intendent,2-kucharki,sprzątaczka,kierowca,magazynier,praczka-krawcowa,konserwator
~kp

Strona 2 z 5    [ Posty: 47 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x