Pedofilia - HYdE PaRK

Strona 3 z 3    [ Posty: 29 ]

Napisano: 11 gru 2013, 0:45

Jak łatwo zmienić temat który poruszyłam!!! Ile w Was zaniedowolenia z życia !! Pytałam się o reklamy, które oglądają dzieci i na nie ma odpowiedzi dla nich.
Ostatnia reklama dostępna dla dzieci to za szybki wytrysk ( co to jest ) męski- jak to wytłumaczyć dziecku 3-10 lat. Proszę o propozycję. Gdzie Rezecznik Praw Dziecka. To wszysto pieniądze, nie ludzie. A potem się dziwimy, przemoc, gwałty, dopalacze itp. To jest życie.
Osobiście czuję się bezradna !!!!

~Mek

Napisano: 11 gru 2013, 11:57

Przedwczesny wytrysk to jest bardzo poważny i przykry zwłaszcza dla kobiety problem. Z taką dętką to na prawdę można w depresję popaść, gdy tylko na chęciach się kończy.

Piszesz jak stara zmechacona dewota. Od razu widać, że nie masz dzieci i nawet sobie nie wyobrażasz ich wychowywania. Pytania o seksualność padają odkąd dziecię nauczy się mówić, a typowe reakcje ciała następują niemal od urodzenia. Właśnie wedle starego wychowania udawanie, że ta sfera nie istnieje, ganienie i rżnięcie głupa prowadzi do dewiacji seksualnych i poczucia winy na całe życie, m.in do przedwczesnego wytrysku.
~betonowy

Napisano: 11 gru 2013, 13:40

a ty betonowy piszesz ty jak stary zeszmacony menel po więziennych przejściach - trochę kultury osobistej jeśli wiesz co to jest koleś ta kultura
~er

Napisano: 11 gru 2013, 13:55

Czuję wewnętrzną satysfakcję gdy udaje mi się was zdenerwować. Człowiek nie zdawał sobie sprawy, że takie osobniki żyją w kraju. Jesteście tak zakłamani, obłudni, fałszywi i zindoktrynowani, że dla was chlapnąć prawdą w twarz to za dużo, wystarczy rzucić aluzję, żeby wystąpiła wam piana na usta.
~betonowy

Napisano: 11 gru 2013, 14:04

Ależ nie denerwujesz mnie człowieczku tylko czuję litość bo jak tobie musi być źle na tym świecie i z samym sobą. Przykre
,, Czuję wewnętrzną satysfakcję gdy udaje mi się was zdenerwować. Człowiek nie zdawał sobie sprawy, że takie osobniki żyją w kraju. Jesteście tak zakłamani, obłudni, fałszywi i zindoktrynowani, że dla was chlapnąć prawdą w twarz to za dużo, wystarczy rzucić aluzję, żeby wystąpiła wam piana na usta. - JEJKU TOŻ TO JA TAK MYŚLĘ O TOBE BETONOWY Z UST MI TO WYJĄŁEŚ.
a punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - skoro tak się czujesz to jak nisko musisz siedzieć - to i dobrze że nie jesteś u władzy bo by nam drugi Stalin wyrósł na podwórku.
~DO BETONOWY

Napisano: 11 gru 2013, 14:52

KAPSLOK ci się zablokował.
~betonowy

Napisano: 11 gru 2013, 14:57

oszołomy wszędzie widzą spadkobierców stalina, nie chodzisz do kościoła to bolszewik jesteś, chorzy jesteście, bardzo by was chyba jakaś wojenka cieszyła, moglibyście się wyżyć jak należy na każdym kto wam nie pasuje do obrazu prawdziwego polaka, każdą dyskusją sprowadzicie do podziału na my i oni, a pierwszy wpis był zupełnie o czym innym, ale pewnie nie zrozumieliście
~$$$

Napisano: 11 gru 2013, 15:31

BRAWO ~betonowy i ~$$$ !!!!!
~ja

Napisano: 11 gru 2013, 16:08

jesteście strasznie nietolerancyjni, tolerujecie a nawet olaskujecie z zachwytem pedałów i wszelkie możliwe, patologie, bandytów, satanistów, odszczepieńców wszelkiej maści a nas kotoli nie tolerujecie, mocherowych babć nie lubicie - zakłamani jesteście i zakompleksieni i stać was tylko na bluzgi bo w dyskusji z mądrymi, myśącymi ludźmi wymiękacie. I oczywiście betonowego staćv tylko na takie coś jak powyżej. Beton
~DO BETONOWY

Strona 3 z 3    [ Posty: 29 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x