plan powrotu do rodziny - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 2 z 3    [ Posty: 29 ]

Napisano: 03 mar 2011, 12:52

no to dlaczego tak się nie dzieje?
~ale jaja

Napisano: 03 mar 2011, 13:28

dlatego ze pracownik socjalny czasami ma chec a czasami nie,pedagog to w ogóle nie widzi takiej potrzeby bo przeciez to wychowawcy wiedza najlepiej co maja napisac.nam najberzdiej pomaga psycholog i jak sie trafi na dobry dzien pr.socjalnego to też można cos razem napisac
~zosia

Napisano: 03 mar 2011, 13:30

no a na zespołach okresowej oceny są wszyscy i tam można pisać plan razem
~ale jaja

Napisano: 06 mar 2011, 14:55

DO PSYCHOLOGA-JAK ZWYKLE ZADUFANI W SOBIE PSYCHOLODZY,POJEDLI WSZYSTKIE ROZUMY ,U MNIE PSYCHOLOG UCZY SIĘ ODE MNIE ,A JA JESTEM WYCHOWAWCĄ!!!!
~rea

Napisano: 06 mar 2011, 15:04

No to napisz ~rea coś czego psycholog się uczy od ciebie jeśli chodzi o plan powrotu do rodziny i pracę z rodziną. Ja jestem bardzo ciekaw twojego doświadczenia. Lubie się uczyć od specjalistów.
~ale jaja

Napisano: 06 mar 2011, 18:12

~rea,widać, że kompleksy przez Ciebie przemawiają.Pewnie kiedyś nie dostałaś się na psychologię i skończyłaś zaocznie tylko jakąś śmieszną pedagogikę opiekuńczo-wychowawczą w jakiejś \"wyższej szkole\" o żenującym poziomie nauczania.Tak w ogóle to zabawna jesteś z tym swoim UCZENIEM psychologów:) Minęłaś się z powołaniem.Powinnaś być jakimś mentorem i/lub superwizorem psychoterapii rodzin...hahahahahahaha.
~Vince

Napisano: 06 mar 2011, 22:22

Haha dobre a u mnie pracują dwie psycholożki po jakichś śmiesznych prywatnych uczelniach.Studiowały zaocznie.Wystarczyło mieć pieniądze i już przyjmowali jak opowiadają.
~BLACHA

Napisano: 07 mar 2011, 10:33

~BLACHA, są psycholodzy po normalnych, porządnych, dziennych studiach. Poza tym zostać przyjętym, nawet na płatne studia, a je ukończyc to dwie różne bajki. Często przyjmują 500 osób na zaoczne, by zarobić na biednycb żakach (a w zasadzie na ich rodzicach:), z czego kończy 50.Pomyślałas o tym?? Inna sprawa,że namnożyło się w ostatnim czasie szkółek zaocznych o wątpliwej jakości kształcenia. Ciekawe, kiedy będzie można studiować zaocznie medycynę... a może już można???Zresztą...wszystko i tak zweryfikuje wolny rynek:)
~Vince

Napisano: 07 mar 2011, 10:37

do zainteresowanych-medycyne zaocznie mozna studiowac juz w Poznaniu!:)
~zosia

Napisano: 07 mar 2011, 12:40

rozumiem że w waszych placówkach plan powrotu dzieci do rodziny jest uzależniony od uczelni którą skończył wasz psycholog. No to współpraca leży i zdycha.
~ale jaja

Strona 2 z 3    [ Posty: 29 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x