Plan pracy ZI
Re: Plan pracy ZI
a czyli plan? - czyli słusznie mnie dziwią tak ogólne założenia działań.
No proszę emilka niby taka mądra, a planu pracy zespołu od programu przeciwdziałania przemocy nie rozróżnia. Nie chce się planem dzielić bo go po prostu nie ma.
schizofrenia emila...
P.S Przepraszam nie mogę się powstrzymać. Czemu się tak zachowujesz ..nie wyczułaś no przyznaję !się ironii w tamtym poście.
P.S Przepraszam nie mogę się powstrzymać. Czemu się tak zachowujesz ..nie wyczułaś no przyznaję !się ironii w tamtym poście.
do ale numer
no zerknęłam w przerwie ..i wytłumaczę przy okazji.
mój post ( niegrzeczny zresztą ) był adresowany do ~emilia
Nie pokojarzyłeś? rozumiem.
Skoro jednak w jednej ręce masz fejsa , bo się nudzisz - a w drugiej telefon- książki jak rozumiem leżą przed tobą - dla pozoru..to skuś się, poczytaj !i odpowiedz na pytania - wątki? w tym dziale...
bez urazy- nie chciałam być niemiła, po prostu dobrze ci życzę. O schizofrenii.. - wiesz tyle co o Przemocy....
no zerknęłam w przerwie ..i wytłumaczę przy okazji.
mój post ( niegrzeczny zresztą ) był adresowany do ~emilia
Nie pokojarzyłeś? rozumiem.
Skoro jednak w jednej ręce masz fejsa , bo się nudzisz - a w drugiej telefon- książki jak rozumiem leżą przed tobą - dla pozoru..to skuś się, poczytaj !i odpowiedz na pytania - wątki? w tym dziale...
bez urazy- nie chciałam być niemiła, po prostu dobrze ci życzę. O schizofrenii.. - wiesz tyle co o Przemocy....
a po co plan?- wyciągasz z programu zadania i realizujesz - jaki roczny plan
dokładnie np. mamy w programie jakis tam zapis powiedzmy o prowadzeniu lokalnych kampanii edukacyjnych czy profilaktycznych - to w planie danego roku konkretyzujemy ogólne założenia programu na szczegółowe działania, czyli np. przygotowanie kampani \"tytuł\" w okresie takim a takim, wyznaczamy osoby/instytucje odpowiedzailne za poszczególne etapy.
Oczywiście nie robimy jakiegos ekstra formalnego dokumentu \"Roczny plan działań ZI\" tylko podczas pierwszego w danym roku posiedzenia wrzucamy to w protokół posiedzenia ZI.
Oczywiście nie robimy jakiegos ekstra formalnego dokumentu \"Roczny plan działań ZI\" tylko podczas pierwszego w danym roku posiedzenia wrzucamy to w protokół posiedzenia ZI.
Oprócz Plan pracy ZI - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
finansowanie szkolenia z przemocy
Niebieska Karta kolejność wypełniania
wzór wezwania osoby stosującej przemoc
powołanie grupy roboczej
Proszę o wyjaśnienie
Jakie pieczątki w Zespole Interdyscyplinarym
paragraf 8 rozprządzenia w sprawie Niebieskich Kart
Kto wypełnia karte C i D???
szkolenie z pieczy zastępczej
grupy robocze???
Patologiczna rodzina i smutna dziewczynka
budżet na 2012
jaka jest różnica pomiędzy zespołem interdyscyplinarnym a grupą roboczą?
Niebieska Karta-szkolenie dla Zespołów Interdyscyplinarnych
Zespół inerdyscyplinarny w rzeczowym wykazie akt
niebieska karta