Plan pracy ZI

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
~emilka

Re: Plan pracy ZI

Post autor: ~emilka »

a czyli plan? - czyli słusznie mnie dziwią tak ogólne założenia działań.
~emilia

Post autor: ~emilia »

No proszę emilka niby taka mądra, a planu pracy zespołu od programu przeciwdziałania przemocy nie rozróżnia. Nie chce się planem dzielić bo go po prostu nie ma.
~bo

Post autor: ~bo »

Bo nic takiego nie jest wymagane.Po co sobie roboty dodawać.
~emilka

schizofrenia emila...

P.S Przepraszam nie mogę się powstrzymać. Czemu się tak zachowujesz ..nie wyczułaś no przyznaję !się ironii w tamtym poście.
~Ale numer

Post autor: ~Ale numer »

I w końcu emilka postawiła sobie diagnozę.
~emilka

do ale numer

no zerknęłam w przerwie ..i wytłumaczę przy okazji.
mój post ( niegrzeczny zresztą ) był adresowany do ~emilia
Nie pokojarzyłeś? rozumiem.

Skoro jednak w jednej ręce masz fejsa , bo się nudzisz - a w drugiej telefon- książki jak rozumiem leżą przed tobą - dla pozoru..to skuś się, poczytaj !i odpowiedz na pytania - wątki? w tym dziale...
bez urazy- nie chciałam być niemiła, po prostu dobrze ci życzę. O schizofrenii.. - wiesz tyle co o Przemocy....

~miła ,

Post autor: ~miła , »

a po co plan?- wyciągasz z programu zadania i realizujesz - jaki roczny plan
~anna

Post autor: ~anna »

dokładnie np. mamy w programie jakis tam zapis powiedzmy o prowadzeniu lokalnych kampanii edukacyjnych czy profilaktycznych - to w planie danego roku konkretyzujemy ogólne założenia programu na szczegółowe działania, czyli np. przygotowanie kampani \"tytuł\" w okresie takim a takim, wyznaczamy osoby/instytucje odpowiedzailne za poszczególne etapy.
Oczywiście nie robimy jakiegos ekstra formalnego dokumentu \"Roczny plan działań ZI\" tylko podczas pierwszego w danym roku posiedzenia wrzucamy to w protokół posiedzenia ZI.
~Ala

Post autor: ~Ala »

A my mamy i program i plan.
ODPOWIEDZ