plany pomocy dziecku - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 3 z 6    [ Posty: 52 ]

Napisano: 24 lut 2013, 23:42

może urząd wojewódzki nam coś pomoże.czekamy na wizyte:)
~kama

Napisano: 24 lut 2013, 23:45

Janku mam druga dyr i każda każe pisać to samo co pól roku w długoterminowych,zmieniamy przeważnie w krótkoterminowych.jak rozumiem to jest modyfikacja?
~kama

Napisano: 25 lut 2013, 1:33

no to jest modyfikacja tylko po co przepisywać to co zostaje czyli te długoterminowe????
~gocha

Napisano: 07 kwie 2013, 22:47

A co z oceną rezultatów na planach? My takie mamy i przez to trzeba co pół roku wprowadzać zmiany z modyfikacji na plan pomocy dziecku...
~maryśka

Napisano: 08 kwie 2013, 11:09

My robimy nawet modyfikacje modyfikacji gdy okaże się, że w trakcie wprowadzania modyfikacji następuje zmiana niezaplanowana(ale nie powrót do stanu wyjściowego) i trzeba zmodyfikować tę modyfikację.
~kapek

Napisano: 08 kwie 2013, 11:21

A my to robimy modyfikacje modyfikacji modyfikacji w kilku wersjach by zaplanować różne warianty dla potencjalnych nowych modyfikacji modyfikacji. ;)
Czy Wy nie macie co robić z czasem wolnym? A może robicie to w ramach 40 godzin? Kto wtedy zajmuje się dziećmi? :)
~etatysta

Napisano: 08 kwie 2013, 12:10

robimy to na dyżurach nocnych gdy dzieci śpia :)i nie koniecznie w ramach 40 a 57godz
~kama

Napisano: 08 kwie 2013, 12:23

kama zachowujecie się tak jakbyście w jakimś ministerstwie pracowali..a to jest tylko praca w placówce,WYLUZUJCIE...
~kp

Napisano: 08 kwie 2013, 12:49

Modyfikacja i tak musi być obligo co pół roku choćby nic się nie zmieniło. Papier jest cierpliwy i przyjmie wszystko. A tak swoją drogą to, które wątpliwości w tej sprawie są niejasne?
~Marcin

Napisano: 08 kwie 2013, 13:03

no ja nie wiem jak sie pracuje w ministerstwie i nie chce wiedzieć:)a pracuje tyle ile pracuje i wypełniam swoje obowiązki rzetelnie chyba lepiej ze w pracy a nie w czasie wolnym w domu!
~kama

Strona 3 z 6    [ Posty: 52 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x