PODWYŻKI - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]

Napisano: 07 lip 2008, 10:39

Podejrzewam, że Dyrektorem również nie. Mam bynajmniej taką nadzieję, że Dyrektorzy prezentją trochę wyższy poziom.
~dorota1

Napisano: 31 lip 2008, 1:05

do Doraty, a jaki to poziom posiadaja dyrektorzy??? bo bardzo mnie to zainteresowało - otóz wiem jaki to bydło do potegi, bez kwalifikacji etycznych moralnych i zawodowych. Zrobią wszystko jak władza kiwnie palcem, totalna chołota, ot jak wygladaja dyrektorzy, Ja to cos całkowicie innego !!!
~Leon

Napisano: 31 lip 2008, 9:58

Do Leona.
Coraz częściej czytając wypowiedzi na tym forum dochodzę do wniosku, że zaczyna ono przypominać najgorszego brukowca, a nie spełnia funkcji jaką powinno spełniać - czyli wymiana informacji i merytoryczne dyskusje.
Gdybyś poczytał dokładnie wypowiedzi Dyrektora to może byś zrozumiał o co mi chodzi.
Osoba będąca Dyrektorem w rzeczywistości powinna pomimo wszystko zachować tego typu przemyślenia dla siebie, o ile w ogóle można w taki sposób myśleć.
Ludzi natomiast nie powinno oceniać się po tym jakie piastują stanowisko tylko po tym jacy są. Jak widzę o sobie masz jak najlepsze zdanie. Gratuluję dobrego samopoczucia. Wspólczuję tylko przykrych doświadczeń z przełożonymi, bo chyba z tego wynika Twój stosunek do tzw. Dyrektorów.
~dorota1

Napisano: 06 sie 2008, 14:33

wydaje mi się ,że ze stopniami zaszeregowania powinno być jak z polską armią. Powinna byc zawodowa. Pragne w tym miejscu wyrazic wdzięczność dla osób wykonujących zawód opiekuna.
Chylę czoło
~Adriano

Napisano: 07 wrz 2008, 22:48

do misia teraz po ostatnich zmianach mam 1835 zł podstawy butto + premia 10% + wysługę (mam szkołę + dyplom)
~vika

Napisano: 07 wrz 2008, 23:16

za 1000 zł to ja mogę chipsy sprzedawać jako hostessa w markecie, (40 godzin za miesiąc)
~vika

Napisano: 08 wrz 2008, 14:35

A tak na marginesie to nie wiadomo do czego ten Dyrektor potrzebuje tych kobiet Młodych, ładnych\" ???
Czy ktoś się domyśla?
~janka

Napisano: 23 wrz 2008, 11:47

dyrektorze?! bujaj garba
~ekg

Napisano: 05 lis 2008, 22:54

Od kilku lat pracuję jako opiekun w DPS w tym roku ukończyłam szkołę i zdobyłam dyplom. Kilka miesięcy temu wystąpiłam z oficjalną prośbą o podwyżkę niestety odpowiedz brzmiała gratulujemy ale niestety nie posiadamy środków życzymy dalszych sukcesów zawodowych. Moja grupa zaszeregowania VII pozostała bez zmian . Mam pytanie czy dyrektor mego zakładu może w dalszym ciągu odmawiać mi podwyżki, dziennik ustaw zawiera rozporządzenie dotyczące kwalifikacji i grup zaszeregowania wg którego z dyplomem powinnam mieć zaszeregowanie XI-XIV grupie???????????????????????
~Baska

Napisano: 18 lis 2008, 13:09

na temat domniemanego Dyrektora powiem tak w przeciwieństwie do nas pracowników socjalnych ta grupa nie musi być zbytnio wykształcona więc nie ma co spodziewac sie \"innego poziomu\" Pozdrawiam. A z Tobą doroto1 zgodze się w 100 %, że to forum zaczyna przypominac pudelka a nie spełnia swoja rolę...
~Dom

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem