zatrudnienie - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 02 lut 2008, 21:15

Jes6tem 5 lat po ukończeniu studów. Czyli jestem absolwentem. Kogo to interesuje?
Ano właśnie. Czy osoba która boryka się z chorobą psychiczną, może dojść tam gdzie zupełnie zdrowy pracownik?
~Adrian

Napisano: 10 cze 2008, 14:17

jeżeli borykasz, jak to napisałeś się z chorobą psychiczną, to zacznijmy od pytania czy nie ma żadnych przeciwskazań do wykonywania zawodu. Życzę pomyślności
~Seprom

Napisano: 23 sie 2008, 21:53

dziękuję Tobie za słowa otuchy...
~Adriano

Napisano: 23 sie 2008, 21:56

dziękuję Tobie za słowa otuchy... Jest to dla mnie ważne, gdyż zostałem przez ciebie, w pewnym sensie \"zauważony\"
Postawili mi diagnozę : \"schizofrenia\"
~Adriano

Napisano: 09 paź 2008, 21:58

Czy w związku z Twoim stanem zdrowia masz środki do życia, - przyznaną \"Rente socjalną\" z ZUS? Postaraj się nawiązać kontakt z psychologiem, doradcą zawodowym lub lekarzem medycyny pracy- może pomogliby Tobie w doborze pracy odpowiedniej do Twoich umiejętności i samopoczucia. Pozdrawiam,życzę optymizmu.:-)
ps. proponuję Psychologia.net.pl-portal psychologiczny
~Ela

Napisano: 17 paź 2008, 0:10

Z schizofrenią można normalnie życ i pracowac trzeba tylko przyjmowac odpowiednie dobrane leki i chodzic na terapie
~agaa

Napisano: 20 sty 2009, 0:46

Czesc Adrian, nie poddaj sie przeciwnosicom, zawsze jest ciezko znalezc pierwsza prace. Nie wiem skad jestes ale z tego co wiem staraj sie skataktowac ze szpitalem psychiatrycznym oni moga miec informacje na temat pozycji dla pracownikow socjalnych jako \"peer support person\" w oddzialach pomocy srodowiskowej. Tu gdzie ja jestem to jest bardzo popularne ludzie pracuja w zespolach pomocy srodowiskowej, towarzystwach pomocy psychiatrycznej dla rodziny i pacjeta. Powodzenia Joanna
~Joanna

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x