zwiazki zawodowe - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 11 paź 2007, 19:21

witam, chcemy w naszym DPS założyc zwiazki zawodowe prosimy o pomoc jak to wszystko po kolei ma wygladac od czego mamy zaczac?
~ela

Napisano: 11 paź 2007, 19:48

jakie związki i jaki region??, to podstawowe pytania, dalej służe pomocą, jeżeli b.ęda to \"moje\" związki czyli NSZZ \'Solidarnośc\"
~związkowiec z dps

Napisano: 11 paź 2007, 20:43

jest to woj. kuj.pom.. a reszte wlasnie nie wiemy czy to lepiej dolaczyc sie do innego zwiazku czy utworzyc swoj prosze o jakies rady
~ela

Napisano: 11 paź 2007, 21:49

hej, chciałam poinformować, że w Kuj-pom już są związki zawodowe pracowników socjalnych, możecie się dołączyć jeśli jest taka potrzeba, możecie dzwonić 383-34-45 MGOPS w Barcinie chętnie porozmawiam i dam namiary.
~Dorcianotecianka

Napisano: 11 paź 2007, 23:50

Odsyłam do strony internetowej NSZZ \"Solidarność\". Tam są przedstawione informacje, jak założyć zakładową organizację związkową.
~Marek

Napisano: 12 paź 2007, 18:47

dziekuje za odpowiedzi. po dzisiejszych rozmowach zdecydowalismy sie na NSZZ Solidarnosc i mam jeszcze jedno pytanko ; co sie wiąże z tym że sie dołączymy do tego zwiazku jakie zobowiazania bedzieli mieli wobec nich?
~ela

Napisano: 25 lis 2008, 13:40

chcemy załozyc zwizek zawodowy w osrodku pomocy społecznej dzielnicy praga połnoc miasta stołecznego warszawy. jak to nalezy zrobic?
~dariusz Bauer

Napisano: 25 lis 2008, 16:02

Czy na południu Polski / śląskie, opolskie/ funkcjonują gdzieś związki zawodowe
~Berta

Napisano: 26 lis 2008, 23:39

Pewnie,że funkcjonują na Śląsku NSZZ Solidarność!
~zyta

Napisano: 28 lis 2008, 15:31

Zyto podaj namiary w którym ośrodku bo chcemy sie dołączyć
~Berta

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x