POROZUMIENIA Z POWIATAMI - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 15 lis 2011, 12:26

wiam, wszystkich zainteresowanych bardzo proszę o podzielenie się wiedzą na temat zawierania porozumień od stycznia 2012.
Czy wiecie juz o jakiś ustaleniach o zawieraniu na nowo porozumień juz zawartych obecnie, a moze aneksy ?
Co z dotacją na m-c styczeń 2012 ? Wysyłamy zgodnie z podpisanymi dokumntami na podstawie wydanych wcześniej decyzji ? Czy bedą potrzebne nowe upoważnienia osób podpisujących porozumienia od stycznia 2012 ? Co z pomocą fakultatywną ? - ja niczego nie mogę ustalić, moze ktoś na jakimś szkoleniu coś usłyszał ?
~Jagoda

Napisano: 15 lis 2011, 14:43

my np. fakultatywnej nie będziemy realizować wogóle bo nie mamy pieniędzy, jesli chodzi o porozumienia to narazie nic nie wiadomo
~Iza

Napisano: 15 lis 2011, 16:39

no właśnie, może ktoś już jest poinformowany co dotychczasowymi Porozumieniami zawartymi z innymi powiatami? Czy możemy poczekać jeszcze 3 miesiące (okres przejściowy) na zmiany, aneksy?
~maja

Napisano: 16 lis 2011, 10:07

Jak byłam na spotkaniu z osobami z Ministerstwa to mówili że powinny być zmienione od stycznia. Zresztą mam powiaty, które już proszą o propozycję zmian porozumień. niektórzy już się ostro wzięli do pracy w tym zakresie:)
~grazka

Napisano: 16 lis 2011, 10:34

No tak, zmiany konieczne, ale w jakiej formie: wypowiedzieć te obecne Porozumienia z dniem 01.01.2012 r. i od tego dnia podpisać nowe czy z dniem 01.01.2012 r. podpisać aneks do obecnego Porozumienia???
~maja

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x