Prosę o pomoc w sparwie zgłoszeń w Płatniku - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 12 sty 2014, 19:55

Od 1 stycznia nasz placówka została przekształcona w 6 placówek i centrum obsługi.Ponieważ na dzień 1 stycznia nie mieliśmy jeszcze NiP i REGON dla placówek a jedynie dla Centrum , wiec zgłosiłam wszystkich pracowników w Centrum ze względu na wypłatę \"13\".Teraz nie wiem jak mam zgłosić tych samych pracowników w poszczególnych placówkach. Czy moge zgłosić z tym samym kodem pracowniczym i od 1 stycznia. Nadmieniam, że wynagrodzenie za m-c styczeń będzie wypłacone z podziałem na poszczególne placówki
~alinka

Napisano: 16 sty 2014, 16:39

Oczywiście ze mozesz zgłosić tych samych pracowników w innych placówkach, przecież mogą pracować na 1/8 w kilku zakładach. Ale wypłaty będziesz miała w tylko centrum ?
~Iza

Napisano: 17 sty 2014, 12:59

W płatniku w rca masz wymiar etatu i to jest ważne bo podejrzewam że nie będa mieli minimalnego wynagrodzenia jeżeli ich etat jest dzielony na poszczególne placówki.
~Iza

Napisano: 17 sty 2014, 18:14

Czy jest na sali księgowa?
~kapek

Napisano: 17 sty 2014, 22:32

myślę że nie :)
~gocha

Napisano: 17 sty 2014, 22:46

może inny dział tego forum? np. księgowość?
https://www.ops.pl/forum.php
~Marianna

Napisano: 29 cze 2016, 14:57

to zależy czy każ da placówka ma swój odrębny nip jeżeli tak to wyrejestrowujesz z Centrum a rejestrujesz w odpowiednim płatniku dla danej placówki i takie pyytania to w księgowośći
ania959

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x