Przeciwdziałanie przemocy w rodzinie - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 17 wrz 2012, 10:58

Witam i Zapraszam na szkolenie

28 września Poznań- Przeciwdziałanie Przemocy w Rodzinie

1.Nowe rozwiązania prawne wynikające z ustawy o przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie służące ochronie rodzin przed przemocą.

2.Zespoły interdyscyplinarne i grupy robocze–cele,zadania wynikające z ustawy o przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie.

3.Procedura interwencji służb w sytuacji przemocy w rodzinie NIEBIESKIE KARTY–uregulowania prawne, dokumentowanie pracy, itp. (na podst. Rozporządzenia Rady Ministrów z dn. 13.09.2011r. w sprawie procedury NIEBIESKIE KARTY oraz wzorów formularzy NIEBIESKA KARTA, a także Wytycznych nr 2 Komendanta Głównego Policji z dn. 7.12.2011r w sprawie sposobu postępowania policjantów podczas realizacji procedury NIEBIESKIEJ KARTY)

4.Interdyscyplinarna współpraca służb na rzecz rodzin z problemem przemocy–kompetencje służb.

5.Tworzenie i realizacja indywidualnych planów pomocy rodzinom, w których jest przemoc.

6.Praktyka pracy w zespołach i grupach roboczych–obszary problemowe, trudności oraz wymierne korzyści.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt [email protected]
Zapraszamy

Zespół CSS

Zapraszamy na naszą stronę
css
Stażysta
Od: 22 sty 2007, 11:37
Zajmuję się:
Strona WWW: http://csselblag.manifo.com/

Napisano: 17 wrz 2012, 14:33

Witam, jaki jest koszt szkolenia
~Ewa

Napisano: 17 wrz 2012, 16:29

no właśnie, jaki koszt? :)
~e

Napisano: 17 wrz 2012, 16:31

A ile szkolenie wynosi godzin? Będzie przeprowadzone zgodnie z wytycznymi dot. szkoleń z zakresu przec. przem. w rodzinie?
~Ala

Napisano: 17 wrz 2012, 22:27

Spieszcie się, bo zabraknie certyfikatów.
~e

Napisano: 18 wrz 2012, 9:05

Cześć JERRY.
~r

Napisano: 19 wrz 2012, 0:53

r, Ty pierniku, prowokujesz!!!!
Mam się powtarzać? To spójrz na początek tego działu i poczytaj, jakie są propozycje tematyczne szkolenia.
Jednym słowem: cała Polska czyta dzieciom.
Dlatego starym osłom też można czytać. I maglować oczywistą oczywistość.

A jeździjcie sobie dalej na te szkolenia...

Tylko... \"jedźcie przez zboże, we wsi Moskal stoi\".
~Jerry

Napisano: 19 wrz 2012, 10:05

Będziemy jeździć o wielki, będziemy. Jedne osły już porobiły certyfikaty, więc teraz nasza kolej! TKM!
~r

Napisano: 21 wrz 2012, 0:32

Bądź pozdrowiony, r. Zapewne z otwartymi ramionami zostaniesz powitany w gronie osłów...

P.S. Ja moje certyfikaty spuściłem z falami gnojówki, zatem, wybacz, ramion nie otworzę.
TKM?
O nie! TKW!
~Jerry

Napisano: 21 wrz 2012, 11:42

Miejsce wśród osłów masz niezależnie od certyfikatów o wielki!
~r

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x