Napisano: 12 lut 2014, 1:09
Wkurzony, jednak i ja Ci w tym momencie dowalę, choć mam dla Ciebie duży szacun...
Piszesz: \"Tortury i \"metody z guantanamo\" były stosowane wobec więźniów na terenie Polski za zgodą władz Polski. W interesie Twoim i moim i cywilizowanego świata\".
Ty wierzysz w te bzdury, że 11 września 2001 roku był atak na Amerykę?
Stary, pobuszuj trochę w necie i... nie daj się zwariować
P.S. Trochę to zabrzmi politycznie, ale uwierz mi, że nie chcę tej konwersacji kontynuować.
Wierzysz w to, że N. Caucescu był sprawiedliwie osądzony i w majestacie prawa, zgładzony?
Wierzysz w to, że S. Husajn produkował broń chemiczną z zamiarem unicestwienia świata zachodniego?
Wierzysz w to, że O. bin Laden był terrorystą?
Popierasz, jak mniemam, mordy polityczne na życzenie.
Musisz być zatem młokosem....
Nie mogłem sobie odmówić tej uszczypliwości, ponieważ napisałeś, że \"Jestem za karą śmierci\".
Człowieku! Dobrze i bezpiecznie jest oceniać innych, obcych sobie ludzi.
A gdyby tak członkowi Twojej najbliższej rodziny zdarzyło się z premedytacją bądź nieumyślnie popełnić zbrodnię zabójstwa, unicestwić jakieś życie?
Gdyby to był Twój syn lub Twoja córka? A może wnuk/wnuczka?
Czy nie robiłbyś wszystkiego, co tylko możliwe, by usprawiedliwić jego/jej czyn?
Pomyśl nad tym, zanim zaśniesz....
emilka przywołała wałkowany obecnie casus M. Trynkiewicza, a Ty w odwecie odszczeknąłeś, wcale nie mając na względzie tego, że ten człowiek odbył już swoją karę za zbrodnię (25 lat pozbawienia wolności), ze jesteś za karą śmierci...
Czyżbyś zatem chciał tego człowieka/zbrodniarza znowu postawić przed sądem i na nowo wsadzić go za kraty domniemując niejako prawdziwość śmiesznej prowokacji służb więziennych wskazującej na to, jakoby ten człowiek cały czas, przez 25 lat, miał na myśli tylko i wyłącznie nowy czyn?
Czyn nierządny, pedofilski i obsceniczny?
P.S.2
Boże, ty widzisz i nie grzmisz, a świat wariuje i... ja to muszę znosić.