raport NIK - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 4 z 4    [ Posty: 37 ]

Napisano: 12 lut 2014, 2:03

Oj tam, oj tam... Obrażalski! ;)
~Wkurzony

Napisano: 12 lut 2014, 2:11

Wkurzony, na temat starożytnego Kodeksu Hammurabiego nawet w głowie mi dyskutować...
To inne czasy. Mentalność społeczeństwa, osobowość przywódcy, warunki geopolityczne.
Myślę, że w wątku \"Zespoły interdyscyplinarne. Komu to potrzebne?\" wystarczająco wyraziłem swoje stanowisko.
Ale...
Stary, dajmy spokój sporom akademickim, tudzież dywagacjom politycznym...
Będziemy zdrowsi!
~Jerry

Napisano: 12 lut 2014, 2:41

Dobranocka! :)
~Wkurzony

Napisano: 12 lut 2014, 12:57

hmm- szkoda,że zasnęłam...
~emilka

Napisano: 12 lut 2014, 13:33

haha akcja się rozwinęła.
Nie jestem za karą śmierci ale jak widzę, że więźniowie mają lepiej niź spora część społeczeństwa to nóż mi się w kieszeni otwiera.
Polecam jak ktoś nie widział:
The Life of David Gale
film pokazujący, że prawo z prawdą i sprawiedliwością ma niewiele wspólnego.
Trynkiewicz w świetle prawa odsiedzial swoje i powinien wyjść na wolność, tylko okaże się, ze za nasze pieniądze będzie miał ogon do końca życia.
wiem, że skaczę po tematach jak pijana pchła ale tyle się w nocy wydarzyło.
Jerry co się wydarzyło w NY 11 września i na ten przyklad w smoleńsku nigdy nie wyjdzie na światło dzienne.
~Jkob

Napisano: 12 lut 2014, 14:25

w sprawie pana T, mam identyczne zdanie. Odsiedział swoją karę, wobec powyższego jest wolnym człowiekiem. Szkoda tylko - że będziemy go utrzymywać (tj. jego \"asystę\" ) - za nasze pieniądze. A na nim jednym się nie skończy. Nie mniej jednak próba podłożenia \" dowodów\" w celi była kompromitująca, jak również to , iż została skazany i osadzony za takie czyny jako osoba poczytalna, a pod koniec kary w warunkach więziennych, usiłowano zdiagnozować i przyporządkować mu \" P..ze strachu
~emilka

Napisano: 12 lut 2014, 15:27

został*
~emilka

Strona 4 z 4    [ Posty: 37 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x