rozporządzenie - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 8 z 8    [ Posty: 80 ]

Napisano: 17 lis 2011, 10:24

Ile z was pracuje przy planowaniu budżetu państwa miasta wsi? Tyle osób pisze w kółko \"nie ma kasy\". Wy dział jakiś sobie stwórzcie na forum dotyczący finansowania pomocy socjalnej i wsparcia rodziny.
~ale jaja

Napisano: 17 lis 2011, 16:39

A jest kasa?
~bella

Napisano: 18 lis 2011, 10:17

A czy ktoś z tu piszących coś o tym wie.
~ale jaja

Napisano: 18 lis 2011, 13:10

~etatysta

Napisano: 18 lis 2011, 13:32

Szok.Kabaret.Żenada.
~?

Napisano: 18 lis 2011, 13:56

Mówiąc serio po tym artykule to zaczynam się martwić,czy będzie na pensje.
~Teresa

Napisano: 18 lis 2011, 14:09

u mnie nie wprowadzimy tej ustawy dopóki nie dostaniemy kasy! nie mamy na inne zadania a teraz jeszcze ta ustawa!
~radny

Napisano: 18 lis 2011, 17:02

~etatysta prześlij plany budżetowe w których są podane kwoty bądź nie są podane.
~ale jaja

Napisano: 19 lis 2011, 15:42

Moi drodzy, z całym szacunkiem dla nowego \"naszego\" ministra, otóż zanim się gość wdroży (przecież to zupełnie nie jego bajka) to będzie w (c.h.o.l.e.r.a) niestety ścisłym kontakcie z poprzedniczką - po prostu tak po ludzku nie ma wyjścia. Pozdr.
~Wojtek

Napisano: 24 lis 2011, 19:07

Nie wiem czy ja dobrze czytam ... nie ma Stałych Zespołów ds Okresowej Oceny SYtuacji Dziecka? Wychowawca ma ustalać plan pomocy dziecku z asystentem rodziny?

1. co z dziećmi wolnymi prawnie i/lub bez kontaktu z rodziną biologiczną?

2. przez ileś lat z rodziną pracował sąd, kuratorzy, pracownicy socjalni, asystenci, szkoły - nie udało się uratować dzieci, a teraz my - pracownicy ddz mamy się z nimi konsultować i słuchać jak mamy pracować?!

3. kadra placówki, która na codzień przebywa z dziećmi już nie ma prawa głosu co do losów dziecka?
~Marianna

Strona 8 z 8    [ Posty: 80 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x