sekretarz - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 2 z 4    [ Posty: 39 ]

Napisano: 05 gru 2013, 22:19

U nas właśnie rozpętała się ostatnio dyskusja,że pracownicy socjalni nie będący członkami ZI a jedynie GR nie mają wglądu do teczek, całą biurokracją powinien zajmować się sekretarz, co Wy na to?
~aaa

Napisano: 05 gru 2013, 22:28

Jak ma kto robić to nie ma się co angażować,gorzej jednak jest ja ktrzeba robić wszystko za wszystkich.Tak mamy.
~x

Napisano: 05 gru 2013, 22:40

Smiem twierdzić, że wszędzie jest bałagan w całym tym bałaganie
~aaa

Napisano: 05 gru 2013, 22:43

w tym badziewiu......
~x

Napisano: 05 gru 2013, 22:48

Coraz częściej dochodzę do wniosku, niestety, że my pracownicy socjalni pod każdym względem mamy robotę do d..........
~aaa

Napisano: 05 gru 2013, 22:51

A co nam jeszcze wymyślą i zepchną na nasze barki.
~x

Napisano: 05 gru 2013, 23:01

Oj, oj nie wiadomo. Czasami takie ble, ble dobrze robi w codziennych trudnych tematach tej pracy dlatego ciągnę tę rozmowę. Jestem w takim wieku, że trudno zrezygnować a pracować jeszcze gorzej. Jednym słowem mam dość............ mieć nadzieję pozostało, że to będzie krótkotrwałe, bo inaczej zacznę stosować przemoc psychiczną tylko muszę znalezść ofiarę
~aaa

Napisano: 05 gru 2013, 23:08

Ja to chyba na siebie już muszę założyć NK....
~x

Napisano: 05 gru 2013, 23:14

Dobry pomysł!!!!!!!!!!!!!! Ale jak tu się nie wkurzać. Na ostatnim posiedzeniu ZI p. dyrektor wymyśliła, że Nk w szkole to może założyć tylko p.dyrektor jako przedstawiciel szkoły a nie np. wychowawca, czy inny nauczyciel, nie można było jej tego wytłumaczyć
~aaa

Napisano: 06 gru 2013, 0:11

wymyśliła !!
~aaa
Nie tłumacz i nie wkurzaj się !
poważnie - po prostu nie tłumacz osobie z wykształceniem wyższym -(bo zakładamy, że łapie jakiś pułap myślenia logicznego) tak oczywistych zasad postępowania - ( są określone)
i nie próbuj wyperswadować absurdu myślenia ..to nie ma sensu.
... wymyśliła..dobre
~emilka

Strona 2 z 4    [ Posty: 39 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x