kłamanie sprawia ci przyjemność?
Ja podałam ci cytat z twojej wypowiedzi gdzie jasno i wyraźnie odnosisz się do posiadaczy małych członków i przypisujesz im pewne cechy.
Ty nie potrafisz zacytować, gdzie ja napisałam coś co ty mi zarzucasz.
Chcesz rozmawiać to nie kłam i nie zapieraj się własnych słów. One nie zniknęły, są dostępne w tym temacie. Twoje kłamstwo i zaprzeczenia mają naprawdę małe nogi.
"Dziewictwa to się szuka w sercu a nie między nogami. To naprawdę nie jest trudne do zrozumienia EwaZ".
Rozmowa prostytuteki:
-wiesz ja to chyba jestem dziewicą?
- jak to? jaja sobie robisz? Codziennie po pięciu klientów a ty dziewicą jesteś?
- no tak. Żadnego nie kochałam przecież. dziewictwo to to co jest w sercu a nie między nogami
Rozumiem brak argumentów i agresję. Też nie lubię jak ktoś mnie złapie za rękę na kłamstwie.
"I jak to baby... Skoczyły sobie do gardeł i pójdą nawet na noże...."
Acha, jak ty, Ares i Elmer dyskutujecie to jest to wymiana opinii a jak EwaZ i Ameliab no to wiadomo skaczą sobie do gardeł "jak to baby". Lewica to taki sam beton mentalny co prawica, dowodem na to wypowiedzi i jednych i drugich.
Ameba i Ewa - jedna bez zbytnich oporów dawałaby kiedy miałaby ochotę, chęć i jasno by sytuację kalkulowała, druga udając, że ma opory dawałaby jeszcze częściej, ale bardziej bezmyślnie. Zgadnijcie, która więcej w życiu ugra?
nie wiem skąd wyciągasz tak obraźliwe dla nas wnioski, ale jest to chyba efekt zbyt częstego odwiedzania pewnych stron xxx
Po twoim wpisie wnioskuję, że jesteś nie tylko chamem, ale i zwykłym dupkiem.
Aaaach...!!! Tak mi dobrze, tak mi rób!!! Uwielbiam to i tym się żywię- jak się na ciebie rzuca człowiek trzymający w jednym ręku różaniec, a w drugim kamień.