Wychowania do życia w rodzinie - HYdE PaRK

Strona 4 z 9    [ Posty: 81 ]

Napisano: 23 kwie 2015, 11:39

I jak to baby... Skoczyły sobie do gardeł i pójdą nawet na noże....
betonowy

Napisano: 23 kwie 2015, 11:41

kłamanie sprawia ci przyjemność?
Ja podałam ci cytat z twojej wypowiedzi gdzie jasno i wyraźnie odnosisz się do posiadaczy małych członków i przypisujesz im pewne cechy.
Ty nie potrafisz zacytować, gdzie ja napisałam coś co ty mi zarzucasz.

Chcesz rozmawiać to nie kłam i nie zapieraj się własnych słów. One nie zniknęły, są dostępne w tym temacie. Twoje kłamstwo i zaprzeczenia mają naprawdę małe nogi.
EwaZ

Napisano: 23 kwie 2015, 11:43

Dziewictwa to się szuka w sercu a nie między nogami. To naprawdę nie jest trudne do zrozumienia EwaZ.

betonowy a ty zachowałeś "czystość"? :lol: :lol: :lol:
Ameliab

Napisano: 23 kwie 2015, 11:44

EwaZ widzę że już całkowicie zaczęłaś bredzić. Z twoim bełkotem nie będę dyskutować. Idź się wypłacz małżonkowi.
Ameliab

Napisano: 23 kwie 2015, 11:47

"Dziewictwa to się szuka w sercu a nie między nogami. To naprawdę nie jest trudne do zrozumienia EwaZ".
Rozmowa prostytuteki:
-wiesz ja to chyba jestem dziewicą?
- jak to? jaja sobie robisz? Codziennie po pięciu klientów a ty dziewicą jesteś?
- no tak. Żadnego nie kochałam przecież. dziewictwo to to co jest w sercu a nie między nogami
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rozumiem brak argumentów i agresję. Też nie lubię jak ktoś mnie złapie za rękę na kłamstwie.
EwaZ

Napisano: 23 kwie 2015, 11:59

"I jak to baby... Skoczyły sobie do gardeł i pójdą nawet na noże...."
Acha, jak ty, Ares i Elmer dyskutujecie to jest to wymiana opinii a jak EwaZ i Ameliab no to wiadomo skaczą sobie do gardeł "jak to baby". Lewica to taki sam beton mentalny co prawica, dowodem na to wypowiedzi i jednych i drugich.
Emiilia

Napisano: 23 kwie 2015, 12:11

Ameba i Ewa - jedna bez zbytnich oporów dawałaby kiedy miałaby ochotę, chęć i jasno by sytuację kalkulowała, druga udając, że ma opory dawałaby jeszcze częściej, ale bardziej bezmyślnie. Zgadnijcie, która więcej w życiu ugra?

Po za tym ten sam tym - identycznie zajadłe.
betonowy

Napisano: 23 kwie 2015, 12:16

nie wiem skąd wyciągasz tak obraźliwe dla nas wnioski, ale jest to chyba efekt zbyt częstego odwiedzania pewnych stron xxx
Po twoim wpisie wnioskuję, że jesteś nie tylko chamem, ale i zwykłym dupkiem.
EwaZ

Napisano: 23 kwie 2015, 12:22

Aaaach...!!! Tak mi dobrze, tak mi rób!!! Uwielbiam to i tym się żywię- jak się na ciebie rzuca człowiek trzymający w jednym ręku różaniec, a w drugim kamień.
betonowy

Strona 4 z 9    [ Posty: 81 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x