Zagadka - HYdE PaRK

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 11 lis 2014, 19:33

och karolll..
zestawienie jakie podałeś jest typowe dla przerażonych ludzi szukających sensacji, interpretujesz historię tak by pasowała ci do twojej rzeczywistości . Szkoda - ponieważ jak sądzę - tkwisz po uszy w strachu kiedy patrzysz na Rosjanina lub Niemca, bo z jednym ci się kojarzą.Podtrzymujesz i podsycasz nienawiść. Dzisiaj uprawiamy twardą politykę-takie są reguły gry i Putin nic innego nie ma na celu. Musisz zadbać o interesy swojego państwa w tej konkretnej sytuacji bez względu na wszystko, powiedzmy, że w taki sposób dba się o swoją odrębną demokrację- ja tak to widzę.Ale nie bój się nikt nie odpali pieców, nie będzie też strzelał w tył głowy , człowieku nie siej herezji! .
emilka14

Napisano: 11 lis 2014, 20:01

Ktoś ci już powiedział, że jesteś sowiecką agentką? Skoro tak ci odpowiada Putin - jedź do niego na stałe. Jak nie masz na bilet to ja ci chętnie pożyczę i nawet nie będziesz musiała oddawać. Co ja piszę oddawać, wszak homo sovieticus przyzwyczajony jest do okradania innych.
tolek

Napisano: 11 lis 2014, 20:15

no właśnie tolek jest przykładem tego przerażonego człowieka o którym pisałam. Jak ja was znam..

ps.toelek wyluzuj w tonie i treści wypowiedzi ( i wiesz co mam na myśli ) bo inaczej nie będę z tobą rozmawiała.
emilka14

Napisano: 11 lis 2014, 20:40

Nie będziesz ze mną rozmawiała? Co za strata! Wy...., i to już z tego kraju!
tolek

Napisano: 11 lis 2014, 20:58

Tak jak mówiłam. Ja stawiam warunki i z chamem rozmawiać nie będę, zresztą nudzisz mnie tolek- nic ciekawego, chwilowo się pobawiałam z Tobą i tyle. Jeśli cię uraziłam szczerością- przepraszam.

ps. "Tobą"- napisałam z dużej litery - doceń to .
emilka14

Napisano: 15 lis 2014, 11:48

Bycie chamem powoduje jedynie co najwyżej niesmak estetyczny natomiast bycie zdrajcą ojczyzny prowadzi na "szafot". Ty nie rozmawiasz tylko siejesz wrogą Polsce sowiecką propagandę.
tolek

Napisano: 15 lis 2014, 12:53

Tolek !- chciałam Cię przeprosić.
kocham i Ciebie i Polskę- poważnie. Zresztą nigdy nie było inaczej :!:
Wierzysz mi??
emilka14

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x