zamknięcie niebieskiej karty - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 4 z 4    [ Posty: 36 ]

Napisano: 24 paź 2013, 9:43

Nie inaczej . Dlatego to -nie jedyna moja praca.Etat przy Urzędzie daje mi satysfakcję zawodową- a pieniądze zarabiamy z działalności.
3.500 brutto- przyjęcie takich warunków to gest z mojej strony- mam jednak inteligentnego szefa - a ten wie o co chodzi.
~emilka

Napisano: 24 paź 2013, 14:05

to w końcu jak jest z tym zamykaniem NK??
~kika

Napisano: 08 lis 2013, 11:12

Kika z zamknięciem grup roboczych jest tak, że zamykasz gdy przemoc ustaje, samo postepowanie ws. przymusowego leczenia nie spełnia w/w-go warunku.
~Spreed

Napisano: 09 lis 2013, 16:25

A kiedy przemoc ustaje? Są jakieś urządzenia do pomiaru czy wszystko znowu na łbie socjalnego?
~Ciekawski

Napisano: 09 lis 2013, 21:31

Na jakiej podstawie rozstrzyganiem, monitorowaniem i prowadzeniem de facto ŚLEDZTWA w sprawie przemocy czyli PRZESTĘPSTWA zajmują się cywile - pracownicy OPS?
~Pielęgniarz socjalny

Napisano: 19 lis 2013, 10:16

Ja jestem akurat ofiarom niebieskiej karty tesciowa wykorzystała nasz konflikt między nią a nami i udała się do opieki sp... aby dać swojemu zienciowi w skure nagadała co się tylko dało a panie uwierzyły w każde słowo no i walka o udowadnianie co jest prawdą mało rodziny nam nie rozwaliła .myśle ze opika powina pomagać a nie burzyc oczywiscie straciłem prace wykonczony jestem nerwowo i co się okazało ze tesciowa załatwiła swój prywatny interes.
~JANEK

Strona 4 z 4    [ Posty: 36 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x