ZBU - WROCŁAW - HYdE PaRK

Strona 10 z 11    [ Posty: 105 ]

Napisano: 04 mar 2011, 10:27

Gratuluję odkrycia !!! :)
~rafik

Napisano: 04 mar 2011, 10:34

no to fajnie tam u was we Wrocku!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~antyagrest

Napisano: 11 mar 2011, 12:18

No to wszystko jasne, stanowisko kierownicze było zwyczajną pracą dla przyjemności... troszkę podręczyć pracowników, poplotkować, zapalić papieroska, siorbnąć kawkę, a w międzyczasie przyjmować audiencję dupowłazów. Z takim finansowym zapleczem pensja kierownika szła pewnie na kosmetyki. No wiecie, pudry, szminki itp. Szkoda tylko, że na marne...
~Krzysztof_Kolumb

Napisano: 05 cze 2011, 21:27

Nie jej jednej.....
~Wredna

Napisano: 06 cze 2011, 23:49

co jest grane? co mi wiadomo jest już kierownik a JAKI !!! trzeba się spytać innych kierowniczek ZTPS, Wielki człowiek z WAGI , słyszałam, że ma sprowadzić wszystkich pracowników do ziemi za zgodą dyrektora, bo ma wejścia. Byli gdzieś na imprezie. Skąd te wiadomości i po co, czy trzeba si e bać. Pozdrowienia i trzymajcie się, nie do wszystkich ZBU. Dyrektor powinien się zastanowić kogo zatrudnia, jakie kwalifikacje , dla dobra MOPS i ludzi ????
~weka

Napisano: 06 cze 2011, 23:50

co jest grane? co mi wiadomo jest już kierownik a JAKI !!! trzeba się spytać innych kierowniczek ZTPS, Wielki człowiek z WAGI , słyszałam, że ma sprowadzić wszystkich pracowników do ziemi za zgodą dyrektora, bo ma wejścia. Byli gdzieś na imprezie. Skąd te wiadomości i po co, czy trzeba si e bać. Pozdrowienia i trzymajcie się, nie do wszystkich ZBU. Dyrektor powinien się zastanowić kogo zatrudnia, jakie kwalifikacje , dla dobra MOPS i ludzi ????
~weka

Napisano: 17 lip 2011, 13:07

krótko mówiąc, kierownikiem, prezesem itd. się bywa, człowiekiem się jest przez całe życie.... i tymi słowami zakończmy te pisanie.
~człowiek

Napisano: 27 lip 2011, 22:31

Słyszałam, że nowy pan kierownik to człowiek plotki, nie czynu. Na zebraniach najważniejsze jest, żeby pracownika zdołować, nie zmotywować i jeszcze dowiedzieć sie co, gdzie i z kim- taki plotkarski pudelek w ZBU:). Stworzył wokół siebie kółeczko wzajemnej adoracji i mości sobie gniazdko!
Pani Ołdak była przynajmniej przygotowana merytorycznie w przeciwieństwie do obecnego kierownika, który ma problemy z podejmowaniem decyzji.
Biedni pracownicy, którzy muszą znosić humory nie tylko swoich klientów, ale też kierownika, który zapomniał chyba, że niedawno był na ich miejscu...
Pozdrawiam pracowników i życzę wytrwałości:)
~Angi

Napisano: 27 lip 2011, 22:49

no to ładny macie dziewczyny burdel w ty archeo...
~czarny piotruś

Napisano: 29 lip 2011, 22:46

jestem ciekaw, czy o tym co piszecie jest poinformowany dyrektor, praktycznie jest to mobbing
~drozd

Strona 10 z 11    [ Posty: 105 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x