ZBU - WROCŁAW - HYdE PaRK

Strona 8 z 11    [ Posty: 105 ]

Napisano: 21 wrz 2008, 18:46

o RANY a ktoś ty???????? jakaś brrrrr brrrrr czarownica?????
~~miły ;-(

Napisano: 10 paź 2008, 23:12

Nie tyko p.G nie ma pojęcia o zarządzaniu zespołem ludzi. Pozostałe czarownice również. Większość z nich zajmuje się tyko plotkami, pracowników mają za nic. Wydawało się,że nowy dyrektor coś zmieni, ale niestety, to jest jedna wielka klika, nie do ruszenia.Musimy się zrzeszyć i walczyć o swoje prawa. Pomyślmy o tym)))))) Pozdrawiam!!!!
~xx

Napisano: 14 paź 2008, 23:01

RACJA!!!!!! powinno się z tym coś zrobić!!!! nie powinniśmy siedzieć cicho!!!!!! To nie jest tak że one są nie do ruszenia!!!! Ich królestwa jakie sobie tworzą, podwyższając swoje zakompleksione EGO, traktując nas jak chołote- śmerdzą!!!!!! może najwyższa pora próbować to zmienić!!!!!! ZTPS 1-10 !!!!piszcie ludzie!!!!!! pozdrawiam
~miły;-(

Napisano: 16 paź 2008, 23:11

od ZTPS-ów to się odbimbajcie !!!
~niemiły :)

Napisano: 16 paź 2008, 23:21

ale wam się nudzi!!!!!!!!!!!
za mało obowiązków?????????
może pomyślcie o jakiś innowacyjnych rozwiązaniach w pomocy społecznej

główka popracuje i głupoty nie chodzą

Napisano: 17 paź 2008, 23:48

ty !!! niemiły !!! a ty co uważasz że jest tak super????? proponuję żebys poszedł na 5 ZTPS a może wolisz 8 !!!!!! a główka niech ci tam pracuje !!!!! powodzenia!!!
~miły;-)

Napisano: 21 paź 2008, 22:18

znam te ZTPS-y i znam fajnych ludzi z nich, nie nadajesz się do tej pracy i do tych zespołów !!!! wrzuć na luz z tym narzekaniem i wykaż inicjatywę a na pewno Cię Mój miły;) docenią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisano: 21 paź 2008, 22:59

Ci fajni ludzie to kierowniczki!!!!! masz w deche!!!! towarzycho na impre z tobą nie idę!!!! pracownicy tam pracujący są ok!!!! nie powiedziałem inaczej czytaj ze zrozumieniem!!!!!!!!!!!!!! nie znasz mnie i nie wiesz czy sie nadaje do tej pracy!!!! ale ty ze swoim włażeniem bez mydełka!!!! oj tak nadajesz się!!!!!!
~miły;-)

Napisano: 22 paź 2008, 0:06

Miły Człowieku! Masz jakiś poważny problem z sobą! Może konieczna terapia dotycząca natręctw i manii prześladowczej? Ale z góry uprzedzam, że te schorzenia trudno poddają się leczeniu.....
~bardzo niemiły

Napisano: 29 paź 2008, 22:30

ktos \" bardzo niemiły \" zna to z autopsji
~całkiem miły

Strona 8 z 11    [ Posty: 105 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x